Pulka och pyssel

Så var år 2016 här! Vi lämnar ett händelserikt 2015 bakom oss i hopp om ett lite lugnare 2016. 
 
Nyårslöftet för i år är enkelt. Konsumera mindre (alltså så få onödiga inköp som möjligt), källsortera ännu lite bättre samt att slänga mindre mat! Det blir en del planering av inköp och måltider, men det borde vi ju gjort alltid egentligen. Med dessa små medel ska vi försöka bli lite mer miljövänliga. Små steg fram är också steg som räknas. 
 
De första veckorna på året har varit relativt lugna. Vi har snö på ön så igår åkte Elsa premiäråket i sin fina pulka som hon fått av sin mormor och morfar. Hon kunde inte riktigt bestämma om hon tyckte det var roligt eller om det var läskigt, men det gick iallafall bra. 
 
Denna vecka börjar vår vardag igen, till fullo. Imorgon är det dags för Elsans andra vaccinationstillfälle. Det är något jag bävar för. Det är aldrig kul att se henne ha ont. Som tur är går det över! 
 
På torsdag börjar vi på babysim. Det ser jag desto mer fram emot. Hoppas Elsan uppskattar det lika mycket som badet i baljan hemma. Hon har fått låna ett par supercoola badbrallor av Vera så hon kommer vara så fin så på torsdag! 
 
Ikväll ska Mattias och jag på informationsmöte om att bli god man till ensamkommande flyktingbarn. Hoppas på att bli inspirerad att hjälpa ännu lite till. Alla kan göra något. 
 
Ha en fin vecka!
 

Kommentera här: