Schlagerspinning???

Hej och hå här kämpar vi på!

Det nya jobbet går bra. Idag har vi haft information kring nya läroplanen och det var bra och mycket intressant. 

Annars går tiden mest till tvätt, städ och träning tycker jag. Går på spinning 3 dagar i veckan och ska väl börja på gymmet snart. Rygg och mage ska tränas först och främst. Får se när det blir av. :) 
Igår var vi på spinning och det är ju olika instruktörer nästan varje gång. Denna gång hade vi en för mig helt ny instruktör och han hade fått för sig att köra schlagertema på sin spinning. Så det spelades (och sjöngs när han kände för det) ENDAST gammal, svensk schlager. Lite udda, men sjukt rolig träning. Intervallträning, en social intruktör som gick runt och pratade med oss, och följa-johnlek. Inte ett helt vanligt spinningpass nej. Det enda som var sig likt var känslan av en nära-döden-upplevelse efteråt.

Just nu räknar jag ner till vår solsemester. Snart är det bara en månad kvar. Wiiiie. Då ska vi bara sola, bada, dricka drinkar och ta hand om varandra hela veckan lång! :)

Men nu, nu väntar Grey's.
KRAM

Nu börjar det!

Idag började jag mitt nya jobb. Det känns spännande och samtidigt skrämmande. Man vet vad man har men inte vad man kommer att få. Hoppas på det bästa helt enkelt!

Det kändes väl som att vi har en del att jobba på, men å andra sidan är det svårt att få någon vidare klarhet sin första arbetsdag.

Kvällen ska spenderas i soffan är det tänkt!

Alfahanar?

Börjar undra om våra katters "frispel" om kvällarna beror på en kamp mellan dem o Mattias.. alla 3 vill vara husets alfahane men bara en kan vara det... vem vet. Det enda jag vet är att katterna varit stilla hela kvällen och Mattias är borta hela natten med jobbet. :)

Gör min sista arbetsdag i Hogrän på fredag. Är förväntansfull inför mitt nya jobb. :)

Annars är allt lugnt i lägret. Snart åker vi på semester!! bara 6 veckor kvar till vår första solsemester tillsammans. :) Ska bli ljuvligt!

Men fram till dess är det hårdträning som gäller för vår del. Fick en fin komplimang av 2 kollegor igår som sa att min träning gett tydliga resultat redan. Känns uppmuntrande. Har dock 5 förbaskade kilon kvar. Kämpa Kämpa! Tack och lov är träningen ganska "rolig". :)