Vargavinter - vår?

Okej, nu har det varit lite finare och skönare väder i några dagar och nästan tö också. Så läser jag att det ska bli vargavinter igen. VARFÖR? Jag känner mig nöjd med vinter nu och välkomnar gärna våren hit med sin sol och fågelsång. Eller vad tycker ni?

Snö har sin charm men inte de hala vägarna till och från jobbet. Kylan är också helt okej men våren är lite bättre. :)

Ska bege mig ut på solig promenad nu iallafall för man vet aldrig när den får för sig att försvinna igen.

KRAM

SOL!

Idag skiner solen. Gud vad skönt det är att ha solen i ögonen igen. Undrar hur länge man tycker det dock. :)

Vi räknar ner veckorna till solsemester ska jag säga. Denna årstid är tråkig enligt mig. Mycket man vill men inte kan göra på samma sätt när det är kallt.

Imorgon är det fredag och då är det dags för fest med jobbet igen. Ska på munken och äta. Lite vin får jag nog också ner. :)

Snart är min rast slut så får väl jobba lite till. :)
Ha det bra alla!
KRAM

längtar!

Åh, sitter här hemma och fryser. Längtar till sommaren. Eller åtminstone våren. Om 6 veckor åker vi till egypten. Tiden går fort, men inte när man fryser. Snabba snabba till mars! :)

Sommaren är skön. Grilla, vin, vänner, semester, bad och sol! Ge mig nu. :) Längtar så efter mina vänner. Stin, Sara, Linda, alla! I sommar kommer vi hem på lite semester och jag hoppas få träffa alla då.Sara och jag ute på Krakas i somras. En helt otrolig upplevelse och en alldeles underbar (men lite väl dyr) present vi fick när de var här och förgyllde vår sommar. :)