Bara vara för en stund

Söndag kväll och jag sitter hemma i mitt föräldrahem  i Billeberga. Barnen har gått och lagt sig och kvar sitter jag. Klarvaken. Bestämde mig tidigt idag för att stötta min alksade mamma lite i vardagsstressen så jag har städat och tvättat och strukit till henne idag. Så nu kan hon bara komma hem imorgon och läsa tidningen till en kopp kaffe. Jag önskar mig också sådana barn! :)

Hela helgen har kantats av ingenting. Det har varit så skönt. Vi har bara kunnat få vara. Jag, Mattias och 2 av mina systrar. Skönt har det varit. Det kändes som att vi behövde en helg tillsammans efter sommaren och jag är tacksam att jag fick min man för mig själv i några dagar.

Veckan som kommer består av HKr:s inspark. Det innebär att jag är fullt upptagen hela långa veckan. Jag känner dessutom mig stressad. Jag glömmer bort väldigt många saker gällande den här insoarksveckan har jag märkt i helgen. Det skrämmer mig lite men som tur är kommer andra människor ihåg åt mig. Jag skulle kunna vara den mest förvirrade ordföranden Chrisp någonsin haft. Men någon måste ju vara det.

Imorgon bitti bär det av hem till Kristianstad igen för inspark, FD-möte och grillning med vin, vänner och The spark! Känns som en bra inledning på veckan!

Nu däremot, väntar soffan och en god konjak på mig.

Över o ut!

Tripp till Billeberga.

Om någon timme går det av stapeln till Billeberga för en långhelg med mys! Vi ska passa lillasyster när mina föräldrar flyttar Ida till Sundsvall! Vi ska passa på att lata oss vid poolen, hälsa på pappa o Karina och även morfar en sväng. Är det fint väder tar vi kanske lillan med oss på picknick och lite sådana småutflykter. Det ska bli så skönt att vila upp sig inför skolstarten på måndag. Och ta igen lite kvalitetstid med Mattias.

Om en timme hämtar jag honom på kåren sen bär det av mot sydligare breddgrader.
Vi hörs på söndag!

IDAG

Idag är en bra dag. Den bästa, skulle man kunna säga. Mattias kommer hem. Så härligt!

Ska hinna med en del innan jag få träffa honom dock. Ska städa, plugga, handla och lite sånt. Men dagen går ju fort när man längtar efter något. Sen ikväll ska jag ner och pussa på min karl. Nobbe ville ha en timme för sig själv med honom innan jag "fick" komma. Haha.. så söt! Inte bara jag som saknat honom, :)

Jag får väl umgås med Ting istället när de kramas. Hon är minst lika trevlig. Vi hade söndagspyssel ihop förra söndagen när hon flyttade in på riktigt. Vi har inte träffats så mycket som man skulle kunna tro när hon bor under samma tak som 2 av mina bästa vänner. Bli ändring på det nu iallafall. Hon var orolig att jag skulle tycka att det var obekvämt med en tjej i lägenheten och kanske bli svartsjuk. Hahahaha. Jag gjorde snabbt klart för henne att det känns precis tvärtom. Det är riktigt kul med en tjej där så att jag har någon att baka och dricka vin med. Och nej, svartsjuk är kanske inte rätt ord att beskriva mig med. Har jag anledning att oroa mig blir jag inte svartsjuk, jag sätter ner foten rejält istället. No one mess with me! Men jag tyckte det var väldigt modigt och lite guligt att hon tog upp det, för jag känner många tjejer som inte hade gillat tanken på att deras pojkvänner bodde med en tjej. Å andra sidan är de lite löjliga! :)

Nu ska jag äta och börja städa lite!