Familjen

Familjen är här. Därför är jag kass på att uppdatera här. Vi åker på utflykter, grillar och mår bra. Hinner även med lite jobb däremellan.

Livet leker!

Ikväll ska Mattias och jag går ner på en promenad i solen. Kan behövas ibland! Har insett att det är några kilon extra som satt sig. Vinet skyller jag på. De ska hursomhelst bort innan vi åker på semester! Ingen bikini annars..

Hoppas ni alla mår bra.

Hittad

Katten är hittad. Eller rättare sagt rultade han in genom balkongdörren vid 03.00 inatt. Dags att komma hem då tydligen. Skönt att han var osakdd iallafall. Förmodligen har han gått och blivit förälskad i någon brutta och är ute och spanar efter henne. :)

Annars flyter allt på. Snart är det midsommar och idag har jag handlat allt inför firandet. Det gjorde resten av Gotland också. Fullt med folk på Maxi. Och familjen kommer ju hit om 3 dagar. DET ska bli härligt. Har längtat efter dem. Ska visa alla mina nya smultronställen.

För övrigt har det inte hänt särskilt mycket exceptionella saker här. Vi jobbar mest. Och trivs med livet.
Ska titta på the Mentalist nu. Gillar hans sätt att se rakt igenom elaka människor. :)

Trevlig kväll.

Stig på rymmen

Japp, det är precis som det låter. Stickan har rymt hemifrån, precis som Pippi, Tommy och Annika. Han har varit borta sen inatt, så kommer han inte hem snart blir jag knäpp.

Har ni sett honom? Kanske har han tagit båten över till Skåneland. Håll utkik. :)Ring mig om han slaggar hos någon av er inatt, tack!

//Orolig mamma