sjuk :(

Japp, det är väl typiskt när man har lite lov. Skulle åka till Malmö idag med systrarna och shoppa på rean och provsitta soffor på IKEA...vad händer...jo, ut ur duschen kommer jag och känner mig yr, öm i kroppen och helt slut. Legat på soffan hela eftermiddagen och sen suttit lite med uppsatsen nu.

Ser hur dagarna bara springer förbi och jag blir mer och mer stressad över hur jag ska hinna med allt. Har faktiskt inte tid att vara sjuk.

Mattias kom fram bra till snön och har redan klämt någon kanna öl där uppe. Avis? JAG? näää... inte alls. Jag har det så bra här i min sjuka vrå... luktar på blommor. Trivs bättre här.... hehe...

Ha en fortsatt bra måndag!

Jösses...

...vad kass jag är på att uppdatera bloggen när jag har som mest tid till det. Nåja, juldagarna var till belåtenhet. Mycket lugnt och härligt med tid till familjen. Spel, vin, konjak och god mat är väl kort sammanfattat det vi sysslat med här hemma i Billeberga de sista dagarna.

Idag sitter jag lite med min uppsats i Historia och det känns bra faktisk. Snart helt klar med bakgrunden och ska väl bita i min debattanalys. Materialet ska bara dimpa ner på posten först sen kan jag dra igång med sluttampen. Kvällen ska avslutas med lite god mat och en överaskningspromenad bort till morfar. Han känner sig lite deppig nu när det är jul så vi gör vad vi kan. Tror han bli superglad iallafall!

Nu sitter Mattias på båten över till Nynäshamn och sedan ska bilen dra honom och grabbarna till fjällen för nyår i skidbackarna. Hoppas de får kul och att alla kommer hem hela. Framförallt Mattias då han inte har tid med skador. Han ska ju packa mina flyttlådor när jag äter praliner och skriver uppsats. :) Tycker det är en bra fördelning. Tror inte han håller med.

Nä, om jag skulle fortsätta med min uppsats då... vill dock passa på att gratta Sanna och Martin till deras lilla flicka, Isa, som tittade fram på julaftonsnatt...eller ja.. .den 25e blir ju det. :) Vilken fin julklapp!

Ner med 24 år i lådor nu då...

Såja... nu händer det grejer i Fias liv. Blev inget jobb...den andra sökande hade behörighet i bägge ämnena så hon fick självklart gå före mig. Men jobb löser sig förhoppningsvis på nått vis...rektorn ville gärna behålla min ansökan ändå för senare jobbmöjligheter så jag håller ögon och öron öppna.

Däremot har vi blivit med lägenhet. Igår tackade vi ja till Signalgatan 4c i Visby. Flytt den 1/3, vilket innebär att jag har 2 månader på mig att renovera upp de möbler vi ska ha med samt att packa ner hela mitt liv i flyttlådor och bege mig mot Visby. Blandade känslor men det känns underbart. Mot nya äventyr.

För övrigt händer det väl både allt och inget. Julstress är inget jag känner till så lugnet har lagt sig. Lite julklappsshopping imorgon och middag hos farmor o farfar så välkommen hit underbara vita jul! Kom hem till Billeberga idag och stannar här till 2/1.

Har för övrigt rullat julens alla köttbullar idag, sisådär 120 stycken kanske så jag skippar övrig träning idag. Mina biceps gör ont. :)

Nä hörrni, dags att klä julgran!