Julhelg

Äntligen helg!
 
Helgen kommer gå i julens tecken. Ja, jag vet, det är faktiskt inte advent förrän nästa helg. Men det struntar vi i faktiskt. Nej, ihelgen blir det julbak, julmarknad och julklappsköp!
 
Ja, du hörde rätt.
Vi tjuvstartar!
 
Ska även hinna med ett biobesök imorgon. Och mat. Med Amanda. Härligt!
 
Har äntligen återgått till att springa. Alltså, jag vet att det är effektivt och man får snabbt upp sin kondis. Det är ju bra. Men egentligen vet jag inte varför man plågar sig på det viset man gör. Man kommer hem efter en lång och slitsam arbetsdag, helt slut. Istället för att koka sig en välförtjänt kopp te och slappna av i soffan de 12 timmar det är kvar till nästa jobbdag, plågar man sig igenom en timmes löpning, 3-4 ggr i veckan!
Och inte nog med det. Man tar på sig en osmickrande löparoutfit som man lätt assosierar med en kroppsstrumpa. Som om detta inte vore nog måste man såhärårs också ha på sig en såndär reflexväst för att synas. Och där springer man mitt inne på Visbys centrala gator. Flåsar, svettas, träffar folk man känner - och ser ut som en småfet lysmask! Nej, fy. Tur det långsiktiga resultatet motiverar alltså...
 
Nåja, nu ska lysmasken åka till Maxi och handla.
Ha en trevlig helg!
 
 

Längesen

Inser ju att det är en evighet sedan jag skrev här. Har varit för trött helt enkelt.
 
Har hunnit med en matmässa i Stockholm, lite ljusparty och annat smått och gott men mest av allt har det varit jobb. Jobb jobb jobb. Utvecklingssamtal. Omdömen. 
 
Efter veckan som kommer ska det nog lugna ner sg lite. Det är min förhoppning iallafall. Längtar efter jullov!!
 
Patrik och Anna har äntligen fått sin lille son. En Zeb blev det. Har fått hälsa på dem och mysa. Ska snart dit igen, Mattias och Patrik ska se fotboll och Anna, jag och Zeb ska ut och promenera! :)
 
Resa till egypten är bokad. Känns lite lyxigt. Mattias föräldrar bjuder hela familjen på resa i påsk så det ser vi fram emot. Vi åker ju dessutom utomlands till sommaren också så det blir verkligen en massa farande. Måste alltså ordna ett nytt pass. Japp.
 
Jag ville mest tala om att jag lever. Har varit usel på att ringa vänner och bekanta hemma ett tag, men jag är helt enkelt slut. Jag orkar inte. Förlåt. Bättrar mig snart.
 
 
Ha en fortsatt bra helg!
Kram