Fia and the city sale

Jag shoppar sällan loss ordentligt. När jag säger ordentligt menar jag nytt av allt på samma gång... men föregående vecka var jag som förbytt.. Jag shoppade som om det vore min sista vecka i livet, av någon anledning. Anledningen heter REA!  3 tröjor, 2 par skor, en plånbok, en almanacka, ett par cityshorts, en kjol och blommor.
 
Fråga mig inte hur det har gått till men trots alla mina inköp har jag INGENTIG att ha på mig på fredagens fest.. HUR ÄR DET MÖJLIGT? Så på onsdag ska jag o Sofie ner till stan igen o hitta en känning till mig. Jag är hopplös - det är uppenbart!

På andra sidan sagan!

Jösses, det var visst några dagar sen jag bloggade sist. Hmm.. nåja, I'm back! Hunnits med massa mys sen sist. Fika i korren med Jimmy, Jennie o Ebbesöt, Linda o de andra. =) Himla najs. I onsdags var det sen dags för fotboll, tacos, drinkar o pyjamas med Tessan, Sofie o Viktor! =) Härliga dagar ska jag be o få tala om! 

På före-detta-pojkväns-fronten har det minsann också hunnit hända massor. Jepp, jag har nu blivit helt och hållet utbytt mot någon annan stackare. Det känns helt okej faktiskt. Hoppas de får det fint o bra ihop. Och att han behandlar henne liiiite bättre. Då är jag nöjd. Ska väl ärligt erkännas att det känns lite skumt ändå. Jag står nu på andra sidan sagan. Jag är nu en av 30 ex/f.d ragg/kalla-dom-vad-du vill(!?) som man inte får prata om framför nya offret - förlåt - flickvännen. Jag är inte van vid att stå på den här sidan. Vanligtvis är jag inte en sån chic babe, så jag passar på att njuta av den korta tid jag får vara det senaste exet på listan! Haha! Jag ÄLSKAR ironi! Haha!

På tal om något heeelt annat, så gjorde jag nog mitt absolut dummaste, men ändå bästa köp igår! Min plånbok har varit sönder ett tag så köpte en ny, som jag tittat på i månader... 600 kronor kostade den! Så som jag sa, korkat med ändå det bästa köpet eftersom det är något jag verkligen velat ha länge. Men som en kompis sa: "Du vet väl att man ska stoppa pengarna i plånboken?" Jag har inte missat det där, även om det verkar så! =)

Kram till er alla mina trogna läsare! =)

Det gör så JÄVLA ont!

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad.  
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny.
Jag har rätt mycket med mig själv, precis som du.
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va.
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha.
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling lika
tillitsfull som du.
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu.
Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams.
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut
nånstans.
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.
Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten.
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten.
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd.
Ingen känner mig så väl som du.
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.