Tillbaka på fast mark

Tjohooo!

Då är vi tillbaka på fast mark igen, sambon och jag! Vi har haft en fantastisk helg på Gotska Sandön. Vi har njutit av naturen, plockat blåbär (som det fanns massor av), umgåts och haft det bra. Båtresan gick smärtfritt och vädret var bra hela helgen. :)

Det är en väldigt vacker ö. Vattnet runt ön är lika klart som medelhavet. Ljuvligt! Tack älskling för den fina födelsedagspresenten!

   
   I morse åkte min andra halva till Stockholm och ska vara där på utbildning med sitt nya jobb ändå till lördag. Det innebär att jag har hemmet för mig själv. :) Blir eventuellt en after work med några kollegor på fredag. Vi får se. :)

Har nyss tränat. Sprang iog bara 3,5 km (kändes som en mil) men jag rörde iaf på mig lite. Kondisen börjar bli bättre, nu och framgång är ju alltid välkommet.

Var inom Rusta idag på vägen hem från jobb. Blev glatt överraskad när jag gick där. Blev riktigt bra efter ombyggnationen. Skulle ha en tidningskorg och det hittade jag en. :) Så nu är jag nöjd. Ska snart hoppa in i duschen, äta och kolla Fångarna på fortet med mina killar.

Ha en bra kväll alla!

Håhåååjajaaaa, det skiter vi i...

....håhåååjajaaa det skiter vi i!

Lite snapsvisa här i början! :)

Nej, gott folk, det enda jag egentligen ville skriva var att jag har en bra dag på mitt jobb, lite rast nu innan fritidsbarnen dyker ner här. Har stängning idag sen jobbar jag bara fram till lunch imorgon för vi åker ju till...

...Gotska Sandön imorgon!

SÅÅÅÅ SKÖNT SKA DET BLI. Ska  strosa omkring i regnet (förmodligen) och mysa med min stora kärlek. Skönt att vi äntligen kan vara lite ensamma. Inte lätt annars ska jag tala om. :)

Fick veta idag att Annelie tackat nej till intervju på ett annat jobb, vilket gjorde mig glad! Är lite egoistisk när jag säger att jag inte velat vara utan henne här i Hogrän. Men hoppas såklart hon med tiden hittar en arbetsplats där hon trivs kanon. :) Bara jag får följa med... :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag återgår till mitt arbete.

Fångarna på fortet!

Kollar på "Fångarna på fortet". Det ser tveklst riktigt roligt ut. :) Skulle vilja prova banorna, även om sannolikheten att jag skulle klara dem fysiskt är väldigt liten. Haha.

Imorgon börjar jobbet på allvar igen. Skolan drar igång då. Jobbar till 17 sen är det hem och svida om till löparskorna och ut och springa halvmilen. Träningen börjar ta sig. Göteborgsvarvet till våren. :) Jepp jepp.

Om 2 veckor börjar IDOL igen. Längtar dit. Den mörka, mysiga hösten blir mycket roligare med IDOL som underhållning. :) Uttagningarna är nästan bäst. Haha.

På fredag åker vi till Gotska Sandön, min kärlek och jag. Det ska bli så skönt att få en hel helg tillsammans utan några måsten, telefoner, TV eller internet. Längtar! :) Bara jag, Mattias, spel, vacker natur, havet och vinet! Kan inte bli bättre! :)

Nu är reklamen slut.

Sov gott. :)