BRA DAG

Idag är en riktigt bra dag. Det hela började egentligen redan igårkväll då jag såg att Guteskolan i Visby sökte en lärare i engelska på 60%. Bestämde mig för att ringa dit idag och höra lite hur de arbetar, när tjänsten skulle tillträdas osv. Eftersom det ju krävs lite planering när man bor i skåne och ska flytta på sig.

Sagt och gjort, jag ringde och fick tag på rektorn. Så fort vi börjat prata så lät det genom luren som att hon sken upp. Glad blev jag. Vi pratade i säkert 20 minuter om allt möjligt kring mig, min utbildning, erfarenheter, om deras skola, elever, arbetssätt osv. Som om vi vore arbetskamrater. Det kändes minst sagt bra. Mitt i en mening frågade hon helt plötsligt "Har du möjlighet att komma över så att vi får träffa dig?"... Jag hoppas verkligen att jag får komma på en intervju. Det kändes helt rätt.

Så rektorn bad mig skicka in CV så hon snabbt kunde titta igenom det och lovad att snart kontakta mig igen.

Gissa om jag är glad idag??

Nu hoppas jag verkligen att hon menade vad hon sa, för är det så, då väntar nog en arbetsintervju inom kort.

HÅLL ERA TUMMAR!
Kan det vara så att något äntligen ska gå min väg?

kaffetåren

Idag har det blivit dags att ta tag i en ny vecka. Och det gjorde jag med buller och bång. Började dagen med ett kaffe-event med FD på skolan. Gick fint. Efter det befann jag mig i bokens värld fram till 17.00 då det första av två möten började. Väl hemma korrukturläste jag ett arbete, skrev om mitt personliga brev, och nu har jag klivit ur ett varmt bad. Ja, effektivt som vanligt.

Helgen som gått har varit perfekt. I fredags var Lina och Marcus här och åt o kollade IDOL. Klockan blev allt sent innan vi somnade. I lördags var det upp och göra stan en sväng, ta en breunch med mannen min och plugga på eftermiddagen. Kvällen spenderade vi på några pubar i stan och vips så var det söndag. Mer plugg och senare lite söndagsmys nere i stan. Shit vad tiden springer..och nu har vi ändå fått en extra timme denna helgen...!!

Veckan som kommer består av studier och arbetssökande. Fram tills fredag iallafall för då åker vi till mina hemtrakter och ska fira farmor o farfar som varit gifta i 50 år. Hoppas jag får de generna efter dem. :)

I wanna grow old with you.

Snyft

Och så kom domedagen. Vi fick inte lägenheten. 2 stycken före oss som tackat ja. Typsikt. Kunde de inte tänkt på oss liksom.... Men men.. vi tar nya tag, nytt hopp och söker vidare efter ett boende till våren. Som tur är längtar vi fortfarande lika mycket efter vårt samboliv i Visby så vi letar friskt vidare efter vårt paradis. :)

De sista dagarna har jag varit effektiv. Pluggat, städat och tvättat mestadels. Idag har jag spenderat förmiddagen på biblioteket och nu i eftermiddag ska jag försöka ta det lite lugnt. Kl 16 ska jag möta upp Mattias vid ICA och handla till kvällen för då kommer Marcus, Lina och deras lilla tjej till oss på middag. Ska bli kul. Får hitta på något gott till den lilla prinsessan. Hoppas Stig är snäll vid henne och är lite leksen.

På tal om Stig så ska jag o Mattias göra oss ovänner med honom i eftermiddag. Vi ska nämligen avmaska honom, vilket innebär att Mattias får hålla honom när jag tvingar ner avmaskningsmedel i halsen på honom och håller igen munnen så att han tvingas svälja ner det. Kan bli en spännande upplevelse det där. Han lär ju hata oss efter det. Får fjäska med godis.

Annars har det nog inte hunnit hända så mycket. Allt flyter på som det ska här och jag är lika lyckligt lottad som vanligt. Har dock lite ångest över vad jag ska köpa till Keno i födelsedagspresent... Har ni några förslag?? Lätt att hitta något till en kille som säger att han inte önskar sig något och ändå förväntar sig att jag ska hitta på något roligt till honom, Snällt va?! :)

Undrar hur mamma o pappa Boman tänkte när de planerade in att skaffa Keno. Både födelsedag och Julafton samma månad. Lätt att hitta 2 perfekta presenter med 3 veckors mellanrum. Jaja, jag ser det som en utmaning. En utmaning ni gärna får hjälpa mig med!! SNÄLLA!

Nu ska jag kolla Grey's!