Snart jubilar

Har spenderat senaste timmen med att läsa ALLA mina tidigare blogginlägg. Och insåg att jag snart babblat på här i ett års tid. Mycket har hunnit hända. Och inte hända. Insåg också ganska fort att det har sagt en hel del kloka ord här. Ibland hade jag nästan svårt att tro att dem kom från mig. Men det gör de! Jag hoppas att jag lyckats leva efter dem hyfsat bra i alla fall. Nu väntar ännu ett års bloggande. Och när jag sitter här och skriver om ett år så hppas jag att jag kan skriva om något annat än ett brustet hjärta, som tyvärr den senaste tidens inlägg främst har handlat om. Jag hoppas att detta året medför att min vishet består, att magkänslan hänger med mig och att jag fortfarande tror gott om människor, även om dem som gjort mig illa. Jag hoppas även att jag kan fortsätta möta motgångar med kämparglädje och att jag kan få finnas till för mina vänner och min familj när det krävs av mig. Jag har lovat mig själv att år 2009 ska vara MITT år och att ingen ska få ta det ifrån mig. Jag delar gärna med mig av allt mitt liv har att ge. Men våga inte ta det ifrån mig!

Jag älskar livet!

Mitt 2008 i bilder


Stig i sitt rätta jag.


Lite roligt får man ju ha ibland.


Kräftskiva måste man hinna med!


På stan å ränner!


Skratt och tårar på Linda o Björns bröllop!


Jimmy o Sofie firade Jimmys födelsedag!


Första o sista gången vi såg Robban servera mat.


Det här är något som måste upplevas... inga ord kan beskriva....


Viktor o jag hann gifta oss, skilja oss och hitta varsin ny kärlek. På en o samma fest! Good job!


Jaaaa.... så här kan det gå när Linda är på inflyttningsfest.


Ingen fest utan span... vad jag med skräck spanade på?....


...det HÄR! Katastrof!!


Med ny frisyr på väg till nyårsfest!

2009 - Here I come!

Skärpning pågår

Jösses, det är nästan en hel vecka sedan jag skrev här sist. Förlåt. Det har varit lite kaos i mitt liv, generellt, så tiden har varit knapp. Lovar att jag nu ska skärpa mig i fortsättningen. Veckorna går fort och dagarna består av endast arbete med Framtidsdagen. Det är stressigt men väldigt roligt. Alla som läser detta: GÅ PÅ FRAMTIDSDAGEN DEN 5/2!! Det är en order.

Är hemma i Billeberga över helgen och tänkte faktiskt passa på att blogga lite mer nu när jag ändå inte kan göra så mkt annat. Lägga upp lite bilder, dela med mig av vad som pågår i mitt huvud just nu och lite så.. Kan ju kanske bli trevligt. Så detta var väl egentligen vad jag tänkte skriva ikväll o fortsätta imorgon istället.

men innan jag slutar vill jag passa på att ge Johan en STOR kram för den fina kommentaren om min blogg i förra inlägget! Alltid roligt när någon uppskattar mina ynkliga rader! TACK!