Sova!

Har tagit en välbehövlig sovmorgon idag. Jobbade 12 timmar igår så en sovmorgon till 11 är inte helt fel må jag säga. Dagen kommer se ut som alla andra; jobb, handla mat och städa. Jättekul!

Imorgon är det dags att vara påskkärring på jobbet för att sedan snabbt byta om och fira årsdag. :) Långledighet snart i 4 dagar vilket vi här hemma ser fram emot! Ska fira Mattias mormor, ha inflyttningsfest och lite annat smått och gott. Blir en bra påskhelg!

Nu väntar duschen så jag inte blir sen till jobbet!

Källsortering...

Urkass rebrik på detta inlägg men det får jag bjuda på!! Har precis varit ute med glas och andra sopor och sorterat i färgat/ofärgat mm..känner mig mycket duktig! :)

Gårdagen var bra! Var på shoppingtur med Amanda och det blev en del inköp. 3 par byxor, en tunika, örhängen och lite leggings. Känns toppen! Nästa shoppingtripp blir det fokus på tuniker/toppar och vår/sommarskor. Kvällen spenderades med Sajmon o Amanda, mat, cider och spel. Trevligt värre. Gick väl sådär med spelen men det är väl inte viktigast att vinna! :)

Idag är det slapp som gäller. Har snart tvättat klart och ska spendera dagen framför en bra film eller två. Vädret är lite tråkigt så en långpromenad är ganska utesluten tyvärr. Men kanske ska jag dra igång andra säsongen av SATC på TVn. Så får det nog bli.

Veckan som kommer är det långa arbetsdagar men kortare än vanligt då påsken är på intåg. Det känns bra för lite långledigt är inte fel! Ska försöka låta bli att dra igång brandlarm denna vecka. Hoppas på en klar förbättring på den fronten! No våfflor med andra ord. :)

På torsdag har Mattias och jag vår årsdag och ska fira det hela kvällen har vi tänkt. Vi börjar med att piffa till oss och gå till restaurang Lindgården för en fin middag. Efter det åker vi hem och dricker lite mer vin och äter en god ostbricka. Detta är iallafall planen, sen får vi väl se vad som händer!

Nu ska jag hålla söndag!
Kram på er

Freaky Friday!!!

Äntligen fredag igen och snart helg! Känns bra! Mycket skoj väntar ihelgen.

Idag har jag stängning till 17 och efter det väntar after work. Vi har dock bytt plats så nu blir det på Joda vi träffas! Ska bli mums med lite mat och kanske en öl! :)

Igår på jobb lyckades jag klanta till det ordentligt. Våffeldagen innebar våfflor till våra små och vips så gick brandlarmet. Utrymning av hela skolan och skrikande småbarn överallt som inte ville gå ifrån sina våfflor. Haha....
Tur att det inte brann på riktigt utan bara var rök från alla våffeljärn!

Undrar vilka historier barnens föräldrar får höra då... om man ska tro på barns utsvävningar dröjer det väl inte länge förrän jag är "den nya som brände ner hela skolan".... :)

Hoppas ni får en fin dag allesammans! Nu ska jag köra till jobb och försöka hålla mig borta från våffeljärn, spis, ugn, kaffebryggare, strykjärn.....

KRAM