6 dagar kvar...

6 dagar kvar till semestern. Härligt! Vill bara vara ledig.

Sämst på att blogga just nu, jag vet. Men luften har liksom gått ur mig...

Har idag gjort det jag skullat göra hela året - bokat en tandläkartid! 8 Augusti smäller det. :) Gillar inte tandläkaren.

För övrigt är de lugnt. Har 7 barn på jobbet, men inte är det lugnt för det.

Solen har kommit och det tackar jag för. Undrar hur länge den får vara kvar?

En kväll Stafva

Hej igen!

Nu har jag 10 dagar kvar att arbeta innan jag går på semester. Nedräkningen har börjat på allvar nu!

Denna vecka har jag verkligen längtat till länge. Linda med famil har nämligen kommit till ön och ska fira midsommar med oss. Imorgon får jag träffa henne hela eftermiddagen på tu man hand. Planerna är att jag ska visa henne några av mina smultronställen, prata massor och äta middag på wallers. Denna "kidnappning" är en försenad liten födelsedagspresent till henne då jag inte kunde komma på hennes fest.

På torsdag ska vi ut till dem i gothem och spendera kvällen för att sedan dra igång vårt traditionella midsommarfirande tillsammans med överiga 12 personer i svalings på fredag. De har pratat om regn, men jag tror på sol. :)

Igår var hela Romakåren på Stafva gård och åt gotländsk buffé för att runda av ännu ett läsår. GUD vilken mat!! Herre min skapare. Den gick inte av för hackor. Och vi fick en rundvandring av ägaren själv innan maten. Helt fantastiskt. Vi var många, om inte alla, som uppskattade denna sommargåva från chefen.

Lite bilder:


  
    


Nu ska jag hälla upp lite vin och bara njuta av en ensamkväll hemma. :)
KRAM

Hey you!

God kväll allesamman!

Hur står det till?
Här har våren kommit tillbaka iallafall. Vad hände med sommarvärmen? Ska jag verkligen behöva frysa ytterligare en midsommarafton? Va? Va? VA?

Nåja, det vänder kanske tillbaka! *Hoppas*

Dagarna sprnger på. Semestern börjar närma sig. Annelie och jag kom fram till att vi har 17 (Annelie) resp. 13 (jag) dagar kvar att jobba. Det går fortare än man tror. Ska bli skönt! Det händer mycket under mina 5 veckors ledighet. Skåne, Kolmården, alla fina vänner som kommer hit. PARTY! Och förhoppningsvis fint väder.

Imorgon ska vi ha AW med jobbet på black sheep arms. Åh, vad kul det ska bli. Men vad ska jag ha på mig? Kan ju göra som ett barn på jobb och komma naken. Tror dock inte det vore vidare uppskattat och förmodligen inte så bekvämt heller.

Nej, nu ska jag se lite på TV innan sängen kallar.
Kram på er!