Nojjor!

Okej, idag är jag ledig från jobbet, vlket jag är tacksam för med tanke på vår sjukling här hemma. Har varit och skrivit kontrakt på södervärn, fikat och höjt min lön en aning. En bra dag.

När jag kom hem städade jag och åt lite. Försöker på alla sätt att låta bli att pilla på vår katt för att se om han lever. Han blir lika arg varje gång, för när jag tror han är död och slutat andas visar det sig gång på gång att han helt enkelt bara sover. Vilket är naturligt med tanke på vad han går igenom... ska sluta nojja...snart. Imorgon.

Istället har jag nu ångest över allt jag tänkt göra, men aldrig hinner eller får tummen ur att göra. Såsom att putsa fönstren, organisera om i alla olika pärmar vi har här hemma med massa papper jag inte vet varför vi sparar, ringa Linda, Stin och Sara, göra en klippbok av alla tidningsutklipp från inredningstidningarna....ja, listan kan göras lång..!!

I vilken ände börjar man?

Livet är skört

Har nyligen kommit hem med en sjuk katt från djursjukhuset. Igårkväll blev Loke jättedålig. Så dålig att vi fick ringa jourveterinären och åka till Roma. Där röntgades han och såg att hela hans bröst var fyllt med vätska. Efter dränering, en kanyl och lugnande fick han sova kvar på sjukhuset över natten.

Idag såg röntgen bättre ut och han är piggare men vi vet ännu inte om han klarar sig. Vi har ikväll fått hämta hem honom med massor av mediciner och ett återbesök inbokat.

Nu håller vi alla tummar vi har för lille Loke!

Fröken Fia

Herregud vad denna vecka har varit händelserik!

Jag har gått från att vara förskollärare till att bli högstadielärare. :) Först och främst kommer jag arbeta som vikare och vara tjänstledig från mitt nuvarande jobb. Men förhoppningsvis leder mina erfarenheter sedan till en fast tjänst.

Det känns som en riktig utmaning att äntligen få arbeta med det jag är utbildad till. Det ska bli SÅ spännande att klampa in i lektionssalen v44 och köra järnet med tonåringarna!

Allt annat flyter på också. Slutar klockan 13 imorgon och ska passa på att göra stan'! Köpa lite skumpa för att fira nya jobbet, lite blommor till svärmor och nya block mm till mitt nya skrivbord på Södervärnskolan! :) Skolan ligger i Visby inom promenadavstånd från både gamla och nya lägenheten så jag kan inte klaga alls. Nu sipper jag köra halka till jobb varje dag i vinter! :)

Nej, nu ska jag se lyxfällan!
Kram från en mycket nöjd Fia!