Projekt: Gästrummet

I 3 månader har vårt gästrum agerat skräprum till allt som inte haft en given plats i renoveringen. Det har ärligt talat tagit närmre 3 veckor att komma i ordning där inne. Det ni kommer få se nedan är egentligen ordning i jämförelse med hur det sett ut där tidigare. 
 
Bestämde oss för att ta oss an röran en gång för alla när vi skulle släppa in fönsterputsarn´i rummet. Det mesta av prylarna skulle egentligen bara till sin rätta plats (som för stunden är i vår klädkammare eftersom vi ännu inte vet var dess "rätta plats" är...). 
 
Man kan tänka sig att jag bara flyttat röran från ett rum till ett annat. Jag väljer ändå att tänka att en del saker togs väl omhand medan annat är röra i ett rum ingen mer än vi besöker - klädkammaren. Tolkningsfråga. Allt är relativt. Även kallat strutslogik! 
 
Vi har investerat i ett skrivbord - äntligen! Kontorsmaterial och pärmar har inte haft en given plats i vårt hem, någonsin. Men nu, nu finns det en arbetsplats vigd åt detta. Det innebär dessutom att vi frigjort plats på andra ställen i huset. Blir bra. 
 
Lite bilder före:
:
 
 
...och efter:

Renoveringen klar!

Äntligen är renoveringen av vårt bottenplan klart. 
Bjuder här på lite före- och efterbilder. 
 
Håll i er! 
 
 
FÖRE
        
 
 
    
 
 
EFTER
     
 
 
                                               
 
Nu är alla utrymmen i huset i ordning, vilket också innebär att förvaring och plats är anpassat till vår familj. Nu gäller det bara att balansera och få hemmet att vara både funktionellt, iordning (var sak på sin plats) och mysigt. Vi kommer nu successivt fortsätta vår rensning och röjning. Huset har ju, om möjligt, blivit än mer rörigt under renoveringen, trots att vi inte bott hemma. 
 
Är nu mitt uppe i att rensa och sälja av barnkläder.
Ni kan redan nu börja fundera på om ni har massa kläder, ksor och leksaker efter era småbarnsår, som kanske skulle göra sig bättre i någon annans hem (snarare än på er vind). 
 
Fundera, så återkommer jag!
/Fia