familjemys - jul - jobb - sjuk

Sååå.. förlåt att det dröjt!

Julen har varit fantastisk. Familjen var här och det var underbart! Julafton var mysig. Tomten kom, maten gick ner och även snapsen! Tack för alla fina paket och julkort vi fått!

Juldagen slutade mindre bra då sambon fick liiiiiite för mycket vätska i sig. Det var bara att åka hem med honom efter 2 timmar på Visby Strand. Men de 2 timmarna var väldigt roligare ändå. :)

Tillbaka på jobbet i måndags. Såg fram emot lite pyssel nu i mellandagaran på jobbet då vi har lite mindre med barn och hinner med att fixa lite då. Men efter att ha jobbat i 4 timmar blev jag hemskickad. Har i 3 dagar legat sjuk. Förmodligen i Vinterkräksjuka.

Nu känner jag mig piggare men får inte gå tillbaka till jobbet på hela veckan för att jag smittas upp till 48 timmar efter SISTA symptomen. Jösses ja.... Så det är bara att gilla läget och bli hemma imorgon också... Inte van vid det. Blir rastlös! Längtar tillbaka till jobbet nu!

Ett litet foto på vår tomte som avslutning.

se det snöar - igen!

Näj, men se det snöar. Ja, nu lär vi med all säkerhet få en vit jul iallafall. Så alla ni som var oroliga kan ju andas ut nu.

Själv tänker jag andas ut den dag det är tryggt att köra på vägarna igen.
Men visst ÄR snö vackert!?

Efter jobb ska jag handla, tvätta, göra köttbullar och fixa. Ikväll ska vi bort till svärföräldrarna på middag.

jobbar bara imorgon också sen är jag ledig några dagar. Ska bli skönt. :)
Men nu är det dags att börja jobba!

Tjoflöjt! Ha en bra dag.
Kram

Förresten...

...vi är ju hemma igen!

Marocko var väldigt varmt och härligt. Vi har levt lyxliv en hel vecka med mat, dryck, sol och underhållning. SKÖNT! Träffade dessutom ett gäng gotlänningar som också bodde på vårt hotell. Vi hade med andra ord askul! 27 graders värme i en vecka gjorde ju att man nästan frös arslet av sig när man steg ut från Arlanda. Haha.

Förra helgen var vi i huvudstaden hos Stoltz och Helene. Och Alvin, inte att förglömma. Vilken kille alltså! Ljuvlig. :) Vi var på Skansens julmarknad och mös på dagen. Väldigt fint där. Åk dit. :) Tackar värdparet för en trevlig helg.

Veckan som gått har mest handlat om julen tycker jag. julklapparna är inköpta, julmaten likaså. Idag har vi julbakat och lyssnat på julmusik och imorgon införskaffar vi julgranen. Jepp...här var det jul!

På onsdag och torsdag dimper familjen Bengtsson och morfar hit till ön. Ska bli så underbart att få ha dem här över julen. Känner mig allt lite bortskämd som har en familj som kommer hit min första jul "utomlands". :)

6 dagar kvar tills tomten kommer.
Jag har varit jättesnäll. :)