Tjabba tjena hallå!

Ett tag sen jag skrev sist, men nu är jag på G igen. Allt är lugnt och skönt hemma idag för jag har slutat tidigt och Mattias jobbar ännu. Haha.

Tvättar och står i idag för att ikväll kunna gå på Kaj Pollaks föreläsning. Japp, det var idag den var, inte förra onsdagen. Ska bli spännande att lyssna på honom.

På fredag har Mattias och jag årsdag och det ska vi fira med ett besök på Lindgården och sedan någon pub på stan. :) Ser verkligen fram emot det! Tänk vad tiden går fort när man trivs med livet.

Om några veckor åker vi hem till mitt skåne över påsk. Och när jag kommer hem hit igen får jag träffa finaste Maria som besöker ön. Kan inte bli bättre. :)

Nu ska jag ner o titta till tvätten. Skönt ska det bli när vi får tvättstuga i lägenheten. Snart så!

Kramen

Such a good time

Finns ingen/inget som kan stoppa mig just nu. Jag är på topp och kommer så förbli. Bästa stunden i mitt liv just nu! Många, helt underbara planer.

Ni vars dagar går ut på att lägga ord i munnen på andra och fantisera ihop teorier som saknar substans, för att få er tråkiga vardag att gå... SLUTA UPP MED DET! Det finns så mycket roligare saker att syssla med. Och NEJ jag syftar inte dig eller dig. Och inte DIG heller. Jag menar faktiskt ingen speciell, men jag vet ju hur fel det kan bli när man låter tolkningen bli fri. (notera rimmet). Jag är själv en person som tidigare kunnat fastna i tråkiga och ibland dåliga mönster, så jag vet vad jag pratar om för det mesta. :) Och tro mig när jag säger att det inte är värt mödan man lägger ner. :) Det är ett faktum.

Imorgon är det fest för hela slanten. Härligt att slå klackarna i taket!
Jag vann kvällens match i så ska det låta också by the way...

Sov gott med er.
Ps. Måste bli bättre med bilder.... Ds.

Morrn´

Hej hopp!

Fortfarande taggad inför helgen. Tjohoo!

Idag slutar jag 13 och sen ska jag göra stan. shoppa kläder och blommor till balkongen. och vin såklart!! Sen ska jag städa och göra vårfint hemma.

Imorgon ska vi ha förfest så då får det ju se lite klokt ut hemma. haha.

Nej, det var nog allt.
Kram på er!