Twilight

Jo. Det är sant. Jag ska se på Twilight...

Majoriteten av de ungdomar jag arbetar med är totalt hysteriska i Twilighserien. Filmerna! Böckerna! Robert Pattinson - som för övrigt är oerhört vacker att titta på. Vampyrer! Kärlek! De är som tokiga i Twilight.. Och där sitter jag och har varken läst böckerna eller sett filmerna.

Min fina vän Amanda slog slag i saken och bestämde att vi skulle plöja igenom filmerna så att jag kunde fatta grejen och hänga med när mina små adepter pratade om Twilight Och mycket riktigt - det är bra filmer och Edward Cullen kan vara den vackraste vampyren i världen. Så är det.

Ikväll ska jag se film nummer 3 i ordningen. Och dricka vin.

Det ska bli trevligt.

Say no more.

Still alive!

Hej!

Första veckan på nygamla jobbet är avklarad och jag överlevde! Måste tillägga att jag saknar södervän kopiöst! Vill tillbaka! MEN, nu får jag gilla läget.

Mattisskolan/Romaskolan har välkomnat mig varmt och eleverna och personalen är fantastiska. Eleverna på Mattis är typ geni på sång och musik. När jag lyssnar på dem önskar jag innerligt att jag själv kunde spela så bra. Funderar på att be dem lära mig piano och gitarr. Och sång. Jag vill också kunna sjunga. Fint alltså...

Helgen som kommer skall tillringas med fröken Amanda Lundkvist och en flaska rödtjut. Tjejkväll imorgon alltså. Det ser jag fram emot!

Nej, om jag skulle ta och sätta igång lite musik och dansa in heglen.
ha en fin helg på er!

Kram Kram

Oj!

Inser nu att det är flera månader sedan jag bloggade sist. Jag vet egentligen inte varför!? Har inte haft något att skriva om bara. Det har jag väl inte nu heller, men kände att det var dags.

Idag är första dagen på påsklovet och regnet ligger i lufen. Skönt med en veckas ledighet då och då. Fördelen med läraryrket. Skall alldeles strax bege mig ner på stan och fika med Annelie.

Över påsken var pappa och Karina här. Det var skönt att ha familjen här en stund.

På måndag ska jag tillbaka till mitt lärarjobb i Roma efter 6 månaders tjänstledighet. Det är med blandade känslor. Vill vara kvar på södervärn. En fantastiks lärarkår där. Men vem vet, jag är kanske tillbaka där på nolltid... ;)

Ha en bra dag hörrni!
Kram