Oprah

Sitter och slötittar på Oprah som handlar om matvanor. En kvinna är expert på vegankosthållning och har tagit på sig att förändra några personers vanor. Och jag blir lite rädd när jag ser vilka matvanor en del har. Nu vet jag att allt är värre i USA, men när man får verklig abstinens av att inte ha ätit snabbmat på 3 dagar, då blir man orolig. Och en kvinna blev tillsagd att sluta dricka alkohol under en vecka, hon var nära att ge kostrådgivaren en smäll. Jag menar, herregud! Intriger! :)

Jag har alltid varit av åsikten att lagom är bäst när det kommer till kost. Jag tror på balans, därför är inte vegankost ett alternativ för mig. Tallriksmodellen finns av en anledning, men programmet är häpnadsväckande ändå. Man undrar ju hur mycket av det man själv har i kylskåpet är beroendeframkallande.

Hmm... mm...

Nu ska jag ner till tvätten och sen köra till optikern och få min dom. :)
Hörs sen!

GLAD PÅSK!

God morgon!

Sitter och väntar på busungarna. Snart kommer de indrällandes en efter en med rufsiga morgonfrillor och charmar baken av mig. :)

Önskar glad påsk redan nu för jag åker till skåne imorgon kväll och lär inte vara aktiv här under påsken. Det ska bli jätteskönt att komma hem till mina rötter några dagar. Jag saknar skåne mycket och ofta. Får träffa vänner och familj, vilket ska bli roligt! Vi har ju en del att ta igen så jag har köpt med mig 3 BiB vin till middagen på fredag. :) :)

Idag återstår väl lite av ALLT påskpyssel och temapyssel som ska hinnas göra. Till råga på det är jag ingen pysselmänniska innerst inne... får man säga så när man jobbar på förskola?? Haha.. Nåväl, pyssel it is!

Ha en bra dag allihopa, everybody!

Vad är det som händer?

Nu står jag som ett frågetecken här hemma. Ett glatt frågetecken dock (om det finns såna)?..

Jag är som bekant hemma sjuk. Bihåleinflammation. Ser ut som hejkomochhjälpmig och det ringer på dörren. Vill inte öppna egentligen för jag ser ju ut som ett as, men gör det ändå för tänker att det kanske är grannen som behöver hjälp med TV:n igen..

Men det var inte grannen. Det var växthuset Linds som ringde på med en jättefin rosbukett från min man (som förövrigt inte är bortrest utan bara på sitt jobb nedför backen). På kortet stod det "krya på dig älskling" och en ask praliner satt i buketten!

Förstå min förvåning när jag under våra år tillsammans på en hand enkelt kan räkna de gånger jag fått blommor av min sambo och nu har fått 3 buketter sen allahjärtansdag. Jag älskar blommor så självklart blir jag superduperglad! Men förstå min förvåning... vad är det med karln? Haha. :)

Det kanske bara är så att jag hittat jackpoten. Det kan också vara så att han trillat och slagit huvudet, men jag hoppas på jackpotten ändå. :)

Nu ska jag äta lite praliner medans jag tittar på mina fina blommor! :)
Ha en bra dag alla!