onsdag with a twist!

Onsdagens förmiddag skulle bestå av skola. Istället blev det ett snabbt inhopp hos min neurolog på CSK. Anledningen? Dubbelbokning! Hallåååå, är det inte ett sjukhus? De ska inte göra sådana fel. Men men, det löste sig iaf till det bästa och nu är den regelbundna kollen klar för den här gången. Bara att vänta in provsvaren i vanlig ordning.

Ska snart bege mig till Chrisps kontor. Hoppas någon vill gå på vår sittning. Ni är slöa studenter vill jag lova!

Ikväll är det fest! Längtar.

Love you babe

Projektledarutbildning

Idag har jag varit på Öhrlings pricewaterhousecoopers och gått projektledarutbilning. Har verkligen haft en givande dag och känner mig redo att inta ledarroller överallt! :) Dock är man lite mör i kroppen nu på kvällen eftersom det varit en lång dag.

Just nu är mannen min på fotboll hos Calle och jag kollar Idol och varvar ner. Känns bra att intagit soffan i myskläder för att göra noll resten av kvällen.

Imorgon väntar skola, kontoret och Kick-off. Ska bli kul. Sen på torsdag har jag en hel dag fylld av event och möten men det kan jag överleva för på kvällen ska jag och Mattias ut och äta för att fira vårt jubileum. Tiden går fort när man är kär, lycklig och lite skvatt galen. Det vill jag lova!

Helgen består av spelkväll och fest i Åhus med Stin! :)

Veckan har med andra ord väldigt mycket att erbjuda och jag kan knappt bärga mig efter att få uppleva allt!

Måndagsbarn

God förmiddag! Måndag idag, och ny vecka igen! Ska bli en härlig dag idag med skola, städ ICA, möte och MYS!

Vaknade imorse glad och pigg som en lärka. Upp och kolla nyheter? NEJ, för då är strömmen borta i halva lägenheten! Ringer fastighetsskötare som berättar att en annan hyresgäst har samma problem och att de ska ringa efter elektriker. Tack och hej.

Nu har jag fått dra sladdar till höger och vänster i hemmet för att kunna kolla dagens schema. Jösses ja. Bra start på veckan.

Min lägenhet blev garanterat byggd på en måndag.