Då var det fredag igen.

Fredag ännu en gång. Hemskt vad tiden springer. Fast det gillar jag just nu. Det är så otroligt drygt med avstånd nu. 10 veckor räcker gott och väl alltså... men 4 kvar. Suck.

Idag ska jag åka hem till mamma igen. Det ska bli riktigt kul! Vi åker till Göterborg imorgon. U2 nalkas. Åh, vad jag längtat till denna helg länge! Får dessutom ge min man en puss också eftersom han också är på Ullevi imorgon. Good times! :) Jag hoppas att konserten blir kanon, har höga förväntningar faktiskt. Kameran är laddad och så är jag.

Ikväll ska jag göra ett besök hos pappa o Karina. Lovade pappa att ta med lite foton från Gotland så har nu packat ner dem i rädsla att glömma dem som jag glömmer allt annat. Åldern, ni vet. Haha. Sen ska jag väl mest mysa med familjen efter det, ikväll.

Funderar på att göra mig klar nu och fixa lite lunch innan jag åker. Kycklingsallad blir det idag minsann. GI? Japp.

Ha en underbar helg så hörs vi på söndag, om inte innan!
KRAM

Tråktorsdag

Idag har jag en tråkdag. Fast den började bra då jag tog en liten fika med Tessan. Det var mysigt. Men sen har det gått utför. Skulle hjälpa Nobbe att bära upp Kenos köksbord till lägenheten. Fick en skruv rakt in i fingret och nu har jag apont! Låter töntigt men så är det!

I eftermiddag har jag mest pluggat och nu tvättar jag, ska snart laga middag och sen städa av lite. Fortsätter på studierna när det andra är avklarat. KUL torsdag.

Imorgon åker jag hem till Billeberga igen. Blir 3 helger i rad jag åker ner. Suck. ALLA helger denna sommar är uppbokade nu. Nåja... På lördag åker vi till Göteborg för U2-konsert. DET ska bli så jättekul!

Och nu får jag äntligen avslöja en hemlis jag velat tjuta ut hela veckan! Min Linda och hennes Björn väntar tillökning! I februari dimper det ner en liten prins eller prinsessa och jag ska skämma bort den massor! Är så glad för dem! Hihi.

Ha en fin kväll på er!

Så långt borta, men ändå så nära.

Vinden har tystnat och sången med den. Sången över havet. Orden har sagts och ännu en gång går solen ner med vår dag. Låt mig alltid få leva nära. Nära ditt hjärta och nära din famn. Stormen har ebbat och ljuset är tänt hemma hos mig här i staden. Och ingen vet utom vi vad som hänt när solen går opp över taken. Låt mig alltid få leva nära. Nära ditt hjärta och nära din famn.

Vår längtan den skall bära oss över de svåraste haven i land.