Önskelista?

Är det för tidigt att skriva önskelista till julen? Eller rättare sagt, ska en 23-åring skriva önskelistor överhuvudtaget?? Haha.. Kanske inte.... Det är bara det att varje gång jag lyssnar på Winnerbäck längtar jag efter att se ännu en konsert med honom. Vill vill vill! Han är ju så klockren! Det önskar jag mig! En konsert med Winnerbäck. Listad som nr 1 på min lista nu. Egentligen ska jag inte beklaga mig, utan snarare vara tacksam för jag ska gå och se U2 den 1/8. Med mamma och pappa2. Ser verkligen fram emot den helgen. Vid närmre eftertanke ser jag fram emot många helger denna sommaren. Det är inte helt fel alltså.

Allt är så bra just nu att jag undrar vad som ska gå fel. Och jag misstänker att det är något som inträffar på torsdag när jag hjälper Dennis att flytta. Med mina gömda muskler och klantighet är det bäddat för katastrof. Haha. Men självklart ställer jag upp kompis, skyll dig själv dock! :)

Minnen

Sitter och tittar igenom alla foton jag framkallat från midsommar och andra tillfällen och inser en mycket viktig sak. Jag är så otroligt lyckligt lottad. Och varje gång jag kommer till insikt med det bli jag så förbaskat lycklig. För vad spelar det för roll att vi har ett hav emellan oss en sommar när vi har hela livet framför oss tillsammans? Vad är det som säger att lite saknad inte är bra? Att sakna varandra innebär ju att vi har en stadig relation och vill vara varandra nära.

Jag är lycklig.
Jag är trygg.
Vi är oövervinnliga.
Tillsammans.
 För alltid.
Slå det!
 

And here we go again...

...sökt ett jobb till i Visby. Håller tummarna. Ska faktiskt ta mig i kragen nu och ringa till det där gymnasiet jag sökte jobb hos förra veckan! Så ja...det var väl bara det jag skulle berätta. Haha...
 
Vill ha jobb i Visby nu!