För varenda unge

Just nu bloggar jag inte så mycket som jag skulle vilja. Så mycket som ni läsare kanske också skulle vilja. Anledningen är att jag har så otroligt mycket jag skulle vilja skriva och skrika om, men jag får inte. Jag får inte. Jag får inte. Reglerna är enkla.

Jag skulle kunna skriva om vädret. Jag skulle kunna skriva om träningsvärken jag har. Eller om mina skoskav. Kanske har jag ytterligare några pytteknytteminimicroproblem jag skulle kunna gnälla om igår, idag och imorgon, men det tjänar inget syfte.

Just nu känner jag mig tom. Tom på energi. Tom på vilja att förstå mig på idioter. Tom på tron att allt har en mening. Jag frågar mig själv, innerligt och ärligt, om det finns någon rättvisa. Jag frågar mig vem som egentligen skyddar den utsatta. Vem skyddar? Vem för dess talan?   

Jag önskar verkligen att allt som händer för något gott med sig. Det hoppas jag verkligen...

Vecka 21

Då var det vecka 21 nu. 5½ vecka kvar till semester! :)

Helgen som gick spenderades i göteborg med sambon och jag måste säga att det var en kanonhelg. Vi hann med mycket. Liseberg, avenyn, vin, god mat, badkar, göteborgsvarv, univereum mm.. fullt ös! Fint väder dessutom, så inte kan jag klaga inte. Förutom kanske att Danne vann 2,2 kg toblerone och jag ingenting!! Sånt gör mig bitter. Lite bilder kommer senare.  

Tillbaka på jobbet idag och där var allt som när jag åkte därifrån i torsdags - och tur är väl det. Det blir en kväll med kollegorna till helgen. Nu återstår bara vilken dag, var och när. Haha. Men att det blir av vet jag iallafall.

Väl på väg hem vid 16 var det stopp på ica och sen hem o städa. Galet vilka kontraster mellan helgens lyx och måndagens vardag. Det är tur att de där ljusglimtar finns mellan de lite smågråa, dock även småmysiga, vardagarna. :)

Veckan bjuder inte på så många höjdpunkter. En "slutatidigtfredag" ser jag fram emot. Och utekvällen. Japp...det var nog det!

Är allmänt rastlös samtidgt som jag verkligen inte orkar göra mer än jag måste. En underlig känsla!'
Tack och hej, leverpastej! (moget, jag vet).

Helg i Hide

Hej och hå!

Nu är det söndag igen. Sjukt.

Helgen har i vilket fall varit jättebra. Lugn och skön. I går tog vi bilen upp till både Furillen och St: Olofsholm för att njuta av solen och havet. Det var kanon! Skulle passa på att ta varsin kopp kaffe ute på Furillens resort... 50spänn! Fy fan. SÅ gott var inte kaffet nej..

När vi bilat klart för dagen körde vi till Hide där mina svärföräldrar stod med husbilen över helgen, alldeles vid havet. Jättefint. Där spenderade vi kvällen och natten. Vi grillade, pratade, drack vin och såg på ESC. Förvånad över att det gick så bra för Saade, men kul.

På fredag åker vi till Götet där vi ska spendera helgen. Liseberg, Universeum mm väntar. Längtar.

Men först - en veckas arbete!