Kyssen som lyfte mina fötter från marken

♥♥♥

It's the way you love me
It's a feeling like this
It's centrifugal motion
It's perpetual bliss
It's that pivotal moment
It's ah impossible
This kiss -  this kiss
Unstoppable
This kiss - this kiss

You can kiss me in the moonlight
On the rooftop under the sky
You can kiss me with the windows open
While the rain comes pouring inside
Kiss me in sweet slow motion
Let's let everything slide
You got me floating
You got me flying

It's the way you love me
It's a feeling like this
It's centrifugal motion
It's perpetual bliss
It's that pivotal moment
It's ah unthinkable
This kiss -  this kiss
Unsinkable
This kiss - this kiss

Ta tillbaka magin i ditt liv

Ibland hakar man upp sig. Man fastnar i ett dåligt mönster. Det händer alla någon gång för trots allt är vi alla dödliga. Anledningen kan vara alla möjliga, kanske ett dåligt förhållande, man är trött på sitt jobb, missbruk, you name it! Alla har vi varit där. Jag har också varit där en tid nu, av olika anledningar. Men så idag tittade jag på ett TV-program och plötsligt klickade det till. Ett AHAA-moment utan dess like! Plötsligt insåg jag det jag egentligen vetat hela tiden - ingen annan än jag kan ta mig ur denna lilla svacka. Oavsett vem eller vad som bär skulden för att jag hamnade där är det ju inte de/den/det som tänker hjälpa mig upp.

Då kom jag och tänka på alla de saker och stunder under en dag, en vecka eller en hel livstid som får mitt liv att kännas magiskt. Stunden på morgonen då jag vaknar med ett öppet fönster och hör fågelkvitter, jag öppnar ögonen och där ligger katten och tittar så ömt på mig. Och precis som om han trodde att mitt hopp var ute, att jag aldrig mer skulle vakna, hoppar han upp i famnen på mig och börjar spinna av glädje. Dagens första kopp te känns också underbar. Hela lägenheten är tyst, en bra tidning ligger framme och den läser jag med min varma kopp te bredvid. Underbart. En varm sommardag som förvandlas till ett ösregn utan dess like. För stunden blir man irriterad, men sen när regnet stannat av och man går ut och känner den där friska doften av blommor, gräs och renhet då inser man hur underbar naturen är. Ett glas vin med en god vän och glädjen att bara ha varandra och vara fullständigt nöjda med det. Alla skratt man får uppleva. ALLT det där och ÄNNU mer är det som gör mitt liv magiskt. Det har funnits där hela tiden men målats över av all dålig energi omkring.

Men nu är det slut på det. Slut på dåliga val, slut på ALLT! Nu har jag tagit tillbaka magin i mitt liv och jag ÄLSKAR det! 

                                                   

♥Fia

Alltså, det här med tentor...

Jag har tenta på lördag, i Historia. Mmm, ja, jo, visst, jättekul... Jag är snart 22 år, har gått i skola sen jag var 6 och på högskolan här i Kristianstad i 3 år och har FORTFARANDE inte lärt mig vad planering är. Jag blir så trött på mig själv. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv för att jag har mycket kvar att lära mig tills på lördag och vet inte hur jag ska hinna. Men vad gör jag åt saken?

Jo, jag städar... diskar... tvättar... tittar på en repris av Grey's Anatomy som jag redan sett 8 ggr.. bäddar sängen... sminkar om mig för det blev ju faktiskt inte bra på första försöket och tänk om någon skulle knacka på dörren!...läser skvaller om att prinsessan Madeleine flyttat till samma bostad som sin pojkvän, och tycker det låter väääldigt intressant...lyssnar på den där låten jag aldrig kan vara utan...skriver på msn...kollar andra bloggar...tar ett knäcke...klappar katten...och jag tycker verkligen att det är helVETTIGA saker att göra när jag har 3 böcker att läsa o lära mig utantill! 

Seriöst, hur tänker man?!? Förnekelse Fia, det kallas förnekelse!!

  Vad har dessa 2 med min tenta att göra?