Jalla Jalla

Hej på er!
 
Det har gått långt mellan inläggen nu, men ibland hinner livet ikapp en! Skolan är som sagt igång, och bara det tar ju tid och energi av en. På ett positivt sätt! De senaste veckorna har innehållit en hel del livsavgörande händelser.
 
På 7 dagar har vi lyckats att:
 
* köpa hus
* sälja lägenhet
* byta jobb (Mattias)
* gjort oss redo för flytt om två veckor!
 
Jag sa ju att det händer grejor här hemma. Vi har köpt ett suterränghus i Visby och flyttar som sagt in ganska omgående. Kommande månader ska alltså spenderas med att renovera. Nåja, allra först ska jag LÄRA mig att renovera, men det ska nog gå vägen. Med detta i åtanke har samtliga gömmor med inredningstidningar och kataloger av alla slag (badrum, kök, förvaring, kakel, tapet...) avslöjats och nu har ett berg infunnit sig i vår soffa. Ritprogram har installerats på datorn och cirka 154 olika planlösningar på ett kök har tagit plats på vårt skrivbord.
 
Man kan tycka att allt gått väldigt fort, men jag antar att det kan bli så ibland. Vi känner båda att det här är precis vad vi behöver. Vi behöver ett projekt, något som sysselsätter oss lite och får oss på nya tankar. Självklart är ni välkomna att titta in i vår nya lya från 27/9 och framåt. Ta gärna med en pensel också!
 
Och för att släppa lös elefanten i rummet - nej, vi är inte gravida.