Ny adress

Nu har sista dagen på Olastorpsvägen kommit. Och den består av städ och packning. Och lite städ till. Just nu ser min lägenhet ut som Hiroshima efter bomben. Var och hämtade mina nycklar till nya lägenheten i morse. Springer fram o tillbaka med grejor redan idag. Kan inte vänta! =) Det ska bli så skönt att flytta till en bättre lägenhet. Inte lika ny, men bättre i kvalitén. Stig kommer också trivas bättre. Just nu går han bara runt och gnäller. Och sover på flyttlådorna. Han känner väl på sig att något kommer hända. Det är lite vemodigt att flytta ändå. Trots allt har det ju hänt mycket på Olastorpsvägen. Många bra minnen här. Ibland vill man skruva tillbaka klockan för att se vad som kunde gjorts annorlunda, men då hade jag kanske inte stått där jag står idag. Vem vet. Jag har lärt mig mycket om mig själv. Nu är det dags att börja leva utefter det. Och det gör jag på Infanterivägen.

Välkomna!

Vitt hår - Vita lögner

Nu har syster åkt hem. Mamma också. Var skönt att ha dem här uppe. Jag fick en liten paus från all stress och ny energi för kommande flytt. Det känns bra. Träffade Henke för någon dag sen och han var också duktig på att ge mig kraft. Jag har fortfarande dåligt samvete över att jag kom lite sent till vår fika. Förlåt! Dessutom kom jag inrusandes med målarfärg i håret och håliga, nerfärgade jeans. Inte den bästa approachen kanske. Men det var ju bara Henke jag skulle träffa och jag kom direkt från målandet. Jag bad dessutom om ursäkt för att jag såg ut som om jag hade duschat i en hink vit målarfärg. Och Henke som alltid vet vad han ska svara säger att jag minsann ser lika fin ut i slingat hår! Så det så. Är det inte bra med killkompisar? De kan få den största vita lögnen att låta så trovärdig! =) Och sålänge den får mig att må bättre så är det helt okej att ljuga lite. Men BARA om man heter Henke! =) Han sa också att jag alltid ser lika vacker ut. Färg eller inte. Jag log och tänkte för mig själv att han minsann inte har sett mig på en söndag. Då hade han blivit rädd och sprungit åt andra hållet. Men det vet ju inte han något om, som sagt. Haha..

På lördag bär flyttlasset iväg. Nu flyttar jag! Jag längtar SÅ! Äntligen får jag ett riktigt hem! No more baracker. Nu ska jag gå och jobba lite. Ta hand om er därute i höstsolen!

I don't want miles between us

Nu har jag kommit hem från Billeblära. Passade på att kidnappa min syster med upp till K-town. Mysigt att ha henne här. Hemma har jag mest pulat med mina möbler, målat och varit på loppis och hemma hos morfar. Firat ena systern med. Härligt! Läst en del gamla sms på min mobil har jag också hunnt med. Och det var intressant. Och lite sorgligt. Med risk att låta allt för generaliserande så har män en tendens att tänka mer med huvudet än hjärtat. Säger frasen "Bra känsla, kass tajming" er något kanske? Den har man hört några gånger. Men tänk er på allra största allvar hur fel det blir om ni lever efter det... Det skulle innebära att hälften av världens befolkning vore ensamma. Och än värre, skulle innebära att ni begått ett stort misstag. Det vore väl bara dumt? Inte så mycket till erogen zon, det där huvudet, trots allt.