Glad

Idag är jag glad. Keno tar examen, vi ska äta gott och gå på pub med fina vänner OCH mamma o Bengt ska följa med över till ön när vi flyttar. Det känns skönt att de följer med för det är med ångest jag lämnar alla här (även om jag vet att gotland-skåne inte är världens ände). Men jag som är van vid att kunna åka 50 minuter tåg och sen vara hemma hos mina nära får lite lätt panik när jag vet hur långt det är mellan oss ifall det skulle hända något med någon. Då vill man ju vara nära och inte ett hav bort. Men men...jag måste också bli vuxen någon gång. Jag vet! 

Mamma och jag har för plan att låta männen jobba när vi går på stan i visby. :) Vi tyckte iallafall det lät som en bra idé.  

Effektiv Fia

Shit ja, idag har jag minsann varit effektiv tycker jag. Har varit på banken och satt in lite pengar, lånat böcker på bibblan, skrivit 2 av 3 skrivuppgifter till distanskursen o lämnat in, gjort småändringar i histuppsats och lämnat in, ringt och gått ur hyresgästföreningen samt meddelat försäkringskassan om flytt. Jag tycker minsann det är effektivt! Ska försöka bli klar med skrivuppgift 3 också så kan jag lägga det åt sidan för denna vecka.

Ikväll ska en tjej kolla på min lägenhet och jag ska tvätta. Sen kommer min fina man hem och då ska jag laga god middag och pussa på honom hela kvällen.

Ficik massor av fina blommor på min examensdag...nu börjar de sakta men säkert trilla av pinnen allihop... detta innebär ju att jag får köpa mina egna blommor igen. Typiskt. Men det är så fint och uppiggande att sätta färg med blommor så jag kan överleva. :)

Fääääädiiiii

Så, nu är jag klar. Dags att bli vuxen. Från och med 13.30 igår är jag nu utexaminerad gymnasielärare. Känns bra. Efter ceremonin samlades min familj hemma för mat och dryck. Är jätteglad att de ville vara med och fira min dag. Tackar på alla sätt och vis för deras stöd under min studietid.

En epok är över och det är dags för en ny. Nu är det Gotland och jobb som gäller. Flytt 26/2, arbetsintervju 1/3. Vi får hålla våra tummar för att allt går vägen.

Ikväll ska vi tassa bort till Sara och Jonas för lite NFL, öl, nachos och spareribbs. Ska bli gottigottgott.