På fastlandet igen

Såja, då var jag tillbaka i skåne igen efter 5 fantastiska dagar på Gotland. Intervjun gick bra så förhoppningsvis är jobbet mitt. Vi får se helt enkelt. Kan inte göra annat än att hålla tummarna. Jag är redo för flytt iallafall. Likaså min man.

Vill tacka alla som gjorde vårt besök värt resan! (Martina, Danne, Patrik, Simon, Amanda och alla ni andra)

Den här veckan består, förutom av nerver, av studier....och åter studier. Men jag tänkte ta 3 veckor nu och ge järnet så att jag med gott samvete kan hålla jullov sen. Lika bra att köra på.

På tal om att köra så ska vi snart åka och storhandla. Ska bli sådär roligt med väldigt nödvändigt. Har idag rensat kyl och frys i samband med julstäden så nu är här julmysigt hemma. Lite ljus och blommor också sen kan snön komma! :)

Nu väntar jobb...

....hoppas jag! I eftermiddag åker vi mot visby för att skaffa mig ett jobb. Haha. Är riktigt taggad inför intervjun ska jag be att få berätta. Hoppas på goda chanser. Keno är övertygad om att jobbet är mitt...jag...vågar verkligen inte hoppas på det, men tänker ge järnet på fredag iallafall. Visa min skånska....charm?? :)

Nu ska jag snart bege mig till stan och luncha med Tessan och sen möta mannen min vid tåget. Ska lämna min katt i Sara o Jonas händer och det känns tryggt och bra. :)

Kan bli lite dålig på att blogga resterande vecka. Varning varning! :)
Hörs på måndag igen om inget annat!
Finns på luren folk's.

KRAM

3 veckor kvar...

tills vårt examensarbete ska in. Bara hoppas vi hinner. Just nu tvekar jag starkt ska ni veta...

Dagen ska spenderas på biblioteket. Dags för historieuppsats idag. Sen möte och åter möte ikväll. Enda positiva med det är att jag får lagad middag när jag kommer hem. :) Lyx!

Om man skulle hoppa in i duschen, äta lite och kanske dammsuga av här hemma... Snart!