Marocko!

Resa till Marocko är nu bokad hemma hos oss. Vi åker den 3/12 och blir borta en hel, underbar vecka i solen. Jag, min stora kärlek, sol, bad och all inclusive. Ja, det här längtar vi efter!

Såhär mysigt ska vi ha det:

   

Vänner

Kvällen är här och vi kollar på vänner. Hela serien på DVD så vi har nu börjat se det från början. Riktigt roligt!

Dagen har som jag skrev innan, varit bra. Efter jobb körde jag ner till hamnen och mötte Mattias för en kvällspromenad. Avslappnande. Innan vi åkte hem var vi inom Maxi och där insåg jag att Mattias har riktigt snygg rumpa. :) Senare lite middag och nu TV. En helt vanlig onsdag.

Känner mig glad idag överlag. Mitt liv är fantastiskt. Alla bitar är på plats och för en gångs skull känner jag en stark samhörighet med allt som finns i mitt liv. Jag känner mig respekterad, älskad. Känner också mig trygg i min underbara sambo och vet att han alltid kommer finnas vid min sida. Jag berättar ALLT för honom. Vi tror på oss. Det ger en otrolig styrka inom mig. Inget kan bryta ner mig när jag svävar på moln.

Och till råga på allt detta så ska jag snart få träffa några av de allra bästa och finaste vänner och familjemedlemmar hemma i bonnaland! :)

Nu ska vi dricka lite te!

Bättre nu

Fick som sagt nog igår. Det har varit så mycket taskigt gnabb på jobb mellan en del kollegor. Själv har jag egentligen inte varit utsatt men det finns andra som mår riktigt dåligt av det. Så igår fick jag nog när stämmningen var riktigt dålig. Sa ifrån rejält och det kändes lite fel att lägga mig i men känns som enda lösningen för tillfället då kollegor går och mår dåligt. Och eftersom chefen inte gör någtor fick man ta saken i egna händer...

Så idag är det mycket bättre stämning här på jobb vilket är otroligt skönt. Vi planerar till och med lite after work! :)

Kände mig ändå hemsk igår. Ringde min bästaste som stöttade mig lite... ibland behöver man peppas. Även om jag egentligen vet att jag gjort rätt så är det inte alltid roligt att behöva ryta ifrån. Kan ju gå hursomhelst..

Men nu blickar vi framåt mot nya, ljusare tider!