Munken

Då var det lördagskväll och jag laddar för en utekväll. Alldeles snart ska jag byta om och gå bort till Danne på party. Sen väntar Munken ikväll med Amanda, Patrik, Mattias, Danne och säkert några till. :)

Ska bli skoj att komma ut lite. Vädret har varit lite opålitligt idag men nu börjar det klarna upp som tur är. Har ingen aning om vad jag ska klä på mig ikväll dock. Vill ha sommarklänning, men det känns lite tidigt för det. Vi får väl se vad det blir för något. Kläder blir det - så mycket vet jag iallafall.

Imorgon är det morsdag så jag hoppas ni köpt något fint till era mammor. De är värda att fira! :) Har en liten aning om att min egen mamma redan öppnat sin present men försöker lura mig att hon inte gjort det. :) Får höra med henne imorgon när vi pratas vid.

Nu ska jag leta upp något att ha på mig.
Ha en härlig lördag allihop!

Vernisage

Nyss hemkommen från jobb. Vi har haft grillfest och "Vernisage" då barnen fick visa upp sina alster från året som gått. Hade en riktigt härlig kväll med ungar, syskon, släkt och föräldrar.

Imorgon är vi tillbaka till verkligheten 8.30.

Har idag shoppat ett par nya löparskor. Dags att sätta fart till nästa års göteborgsvarv. Heja Heja.

Annars är allt hyfsat lugnt. Ska försöka ta tag i mig själv snart och lägga upp bilder. Snart. Men int e just nu. :)

Borde, men orkar inte.

Borde lägga in alla bilder från skåne mm och visa er här på bloggen ikväll, men först och främst kan jag inte hitta vår kamera. Den är spårlöst försvunnen!?? För det andra orkar jag inte. Haha. Slö? Absolut.

Dagen har varit till belåtenhet. Lite slö i benen men det har funkat. Solen har förgyllt även denna dag och nu väntar vi in regner som ska komma imorgon (om man litar på tidningarna). Har fått jättemycket myggstick på min kropp. Det är ju som dem säger, kommer vår kommer mygg. Så jag antar att jag får välkomna även dessa små kryp. Tur det finns myggmedel.

På torsdag ska vi ha "vernisage" på jobbet. Barnen ska visa upp sina alster de gjort under årets tema "Bondgården". Vi ska fika, grilla och ha skoj. Hoppas vädret håller sig bra under kvällen.

Annars rullar allt på som vanligt. Mattias kom hem med 200 värmeljus igår. Han hade varit på IKEA. Det roliga i det hela är att det nog var det enda vi inte behövde. Han påpekar ofta och gärna hur mycket ljus vi har hemma så fort vi varit på IKEA. Eftersom jag var där för 1½ vecka sedan och köpte på mig ljus för 100tals kronor kände nog han att det var hans tur att dra sitt strå till stacken. Förmodligen bara för att retas med mig. :) Men nu kan det iallafall bli strömavbrott flera gånger om. :)

Skall köpa mig ett par nya löparskor i veckan. Nu är det dags för nya tag igen! Göteborgsvarvet 2011 - here I come! :)

För övrigt har det väl inte hänt mer än vanligt. Imorgon kommer Amanda och Simon hit och fikar. Ser jag fram emot. Fick ett stöttande sms av fröken Amanda igår och jag ska säga en sak - Det behövdes verkligen. :) TACK!♥

Nu dags för lite TV! 

KRAM på er!