Gräsänka igen

Så ja, då var jag gräsänka igen, men bara i 2 dagar som tur är! Under september månad är Mattias några veckor pga utbildningar. Åker bla till mallis på utbildning... inte alls avundsjuk....

Imorgon slutar jag tidigt på jobbet och ska lägga mig på operationsbordet. Lite nervös, men det ska nog gå bra även denna gång. :) Mattias kommer hem imorgonkväll och då får han passa upp på mig lite. :)

På fredag vankas det resa till fastlandet igen. Släktträff med fästmannens släkt väntar i Näverkvarn. Ska bli kul! Men först ska vi ta oss igenom arbetsveckan. Fast den går fort när man har roligt! :)

Nej, nu är det dax att hoppa in i duschen!
Ha en fin kväll allihop!

Kalas

Första helgen efter semestern har gått lika fort som alla andra helger gör när man jobbar. Men jag tycker ändå att vi hunnit med en hel del. I fredags hade vi lite folk över och spelade spel, drack vin och snacka skit. I lördags var det fotboll hela eftermiddagen.

Idag började vi dagen med att bege oss ut i skogen för att leta svamp. Det enda vi hittade var mygg - en MILJON sådana. Vi fick åka efter 30 minuter för vi var sönderbitna! Eftermiddagen fortsätter snart med kalas hos Mattias kusin John. Ska bli kul.

Kan passa på att kolla in deras lägenhet lite extra för den har samma planlösning som vår kommer ha. ÅH, vad jag (vi) längtar till december när vi får flytta in i vår lägenhet. En lägenhet vi inte bara bor i utan äger och kan göra vad vi vill med. Extra mysigt ska det bli med en braskamin i vinterkylan som verkar vara bra på att hälsa på oss här på ön. :) Stora ytor och ett extra sovrum som kan vara bra att ha. :)  

Ska ta mig i kragen och lägga upp foto från semestern snart. Lovar. :)

Hoppas ni har det bra och att ni fått lite sol på er i helgen. :)

Tillbaka till verkligheten

Semestern är slut.

Idag började vi terminen med en välbehövlig planeringsdag. Känns bra att ligga i fas och vara väl förberdd innan arbetet sparkar igång. Imorgon kommer våra nya barn på inskolning. Ska bli spännande att få träffa alla barn igen och höra vad de hittat på på sina lov.

Det känns också väldigt skönt att få lite rutiner i vardagen igen. Gå upp i tid på morgonen. Äta rätt. Träna. Rutiner... vad skönt det ska bli!

Nu ska jag sätta på lite kaffe för min fästman kommer snart hem! :)