Loke

Låt mig få presentera Loke. 

Om några ynka veckor är han ännu en familjemedlem att räkna med här på Signalgatan. Vi hoppas dock hans storebror Stig snart kommer hem.

Loke är en nyfiken liten skeppskatt (katt med 6 tår istället för 5) som påminner lite om Stickan. Pratar gör han redan och tycker inte om att falla för grupptryck utan ska helst bestämma själv. :)

Vi hoppas att han ska trivas hos oss och längtar efter att få hem honom!

In heaven

The way that you hold me,
whenever you hold me.
There's some kind of magic inside you,
that keeps me from runnin'.
But just keep it comin'.
How'd you learn to do the things you do?

Oh, and nobody does it better
Makes me feel sad for the rest
Nobody does it half as good as you
Baby, you're the best.

21 dagars njutning!

Imorgon börjar mina 21 dagar av njutning. Min semester. Ska bli så skönt. :) Vi har börjat semestern med att ladda ett rejält spritförråd. Svågern åker till Tyskland och det tackar vi för! :) No more systembolag i år inte.

På tisdagnatt kommer Stin över till oss. Det ska bli jätteskoj! Har saknat henne massor, som vanligt!

Helgen som gått har vi för ovanlighetens skull tagit det väldigt lugnt. Vädret har varit ganska så kass. Vi har umgåtts med varandra, spelat spel och haft det bra. Idag trotsade vi dock det gråa vädret och tog en fika. Thall, Lina, Jack, David, Stoltz och Helene gjorde oss sällskap. Och givetvis busfröna till ungar. :) De är ljuvliga!

Imorgon ska det lunchas och tränas. Har tränat varje dag denna vecka och känner mig mycket nöjd. Till och med sportaren Mattias Boman har berömt mig. :) Då är det bra vill jag lova. :)

Nu ska jag invänta mina heliga "spökprogram" som jag nu endast orkar se när jag är ledig en måndag. Vilket ju är oförskämt sällan! :)

Ha en bra natt. Hoppas inte spökena tar er. :)

Stor kram och mycket kärlek till er alla! Fina Stin!