Tid

TID!

det är precis vad jag behöver just nu. tid, så att jag hinner med allt jag måste och borde... Ikväll flyttar vi hem till svärföräldrarna för att om någon dag flytta vidare till vårt nya hem. Känns toppen! Stig har redan bosatt sig hemma hos Thomas o Marie och har det garanterat bra och blir bortskämd. Mattias och jag, däremot, städar... och städar... Har nog världens snällaste svärmor och svärmormor (om det ens är ett ord)..de hjälper oss nämligen att putsa fönstren i gamla lägenheten. TACK! Dels är det nog det värsta jag vet, men det ger mig också lite mer tid att hinna ikapp på jobbet så jag kan gå ner i varv på torsdag och fredag då vi flyttat.

Så i mitt liv är det just ny bara flytt och jobb som gäller. Har dock hunnit med att både handla lite julklappar samt skriva julkort.

Har också fått den glada nyheten att min lön är försenad pga att min arbetsplats inte skickat in papper till lönekontoret i tid. I ett snabb ögonblick funderade jag på att ställa in julen, men åbngrade mig igen. Lönen beräknas dock komma denna vecka så ingen ko på isen!

Hörs när jag har mer tid. då kommer bilder på nya lyan också!
puss sålänge!

räknar ner

såja, de sista dagarna i mitt liv har varit hgst ointressanta. Magsjukan har hälsat på och (förhoppningsvis) åkt iväg igen. 2 dagar hemma från jobb känns som en evighet. Det är tråkigt. Och uppstressande eftersom hela vår lägenhet nu är uppochner. Lådor överallt. Skräp som skall till återvinning. En katt som klättrar upp på allt och välter väl snart något ömtåligt.

Om en vecka spenderar vi vår sista natt i denna lägenhet. Känns märkligt och lite sorgligt att lämna den. Men det sk bli riktigt kul få bo i vår nya lägenhet. Tända brasan. Och bara njuta av att 7 månaders väntan är över! :)

För övrigt trivs jag bra på mitt nya jobb. Det är ett helt annat tempo men riktigt utmanande och roligt. Fantastiska kollegor har jag också fått.

nu ska jag fortsätta hålla kväll.
Ta hand om er!
KRAM

sorry!

Jag vet, jag är extremt dålig på att blogga just nu. Det händer för mycket grejer helt enkelt!

Här kommer en snabb uppdatering:

* Lägenheten är betald och inflyttning sker om 2 veckor. Packning står på schemat.

* nytt jobb är påbörjat och jag trivs kanon. Hoppas jag får stanna. :)

* Loke blev sjuk och klarade sig inte. Vi fick tyvärr avliva honom... :(

* Varit på matmässa i stockholm över helgen och det var skitkul!

Återkommer. Lovar att bli bättre!

KRAM