Jalla Jalla

Hej på er!
 
Det har gått långt mellan inläggen nu, men ibland hinner livet ikapp en! Skolan är som sagt igång, och bara det tar ju tid och energi av en. På ett positivt sätt! De senaste veckorna har innehållit en hel del livsavgörande händelser.
 
På 7 dagar har vi lyckats att:
 
* köpa hus
* sälja lägenhet
* byta jobb (Mattias)
* gjort oss redo för flytt om två veckor!
 
Jag sa ju att det händer grejor här hemma. Vi har köpt ett suterränghus i Visby och flyttar som sagt in ganska omgående. Kommande månader ska alltså spenderas med att renovera. Nåja, allra först ska jag LÄRA mig att renovera, men det ska nog gå vägen. Med detta i åtanke har samtliga gömmor med inredningstidningar och kataloger av alla slag (badrum, kök, förvaring, kakel, tapet...) avslöjats och nu har ett berg infunnit sig i vår soffa. Ritprogram har installerats på datorn och cirka 154 olika planlösningar på ett kök har tagit plats på vårt skrivbord.
 
Man kan tycka att allt gått väldigt fort, men jag antar att det kan bli så ibland. Vi känner båda att det här är precis vad vi behöver. Vi behöver ett projekt, något som sysselsätter oss lite och får oss på nya tankar. Självklart är ni välkomna att titta in i vår nya lya från 27/9 och framåt. Ta gärna med en pensel också!
 
Och för att släppa lös elefanten i rummet - nej, vi är inte gravida.
 
1 Mamma:

skriven

Haha... Härligt, härligt, härligt:):) Du brukar ju inte ha tummen mitt i "näven" så kommer att bli kanonbra det här:) Behöver du fler inredningstidningar så har jag en hel drös du kan få:) Och.....By the way:: Gissa vem som ska besöka Ikea idag?:) Önskar du kunnat hänga med:)

2 Linda:

skriven

Hejsan hoppsan Kerstin!!😜

Visst kan saker och ting hända lite fort ibland men det är ju ROLIGT när det blir så ibland, eller hur?! Spännande med nytt hus...och jobb för den delen!! GRATTIS till de båda och dessutom till försäljningen😃😃👍 Inte lätt att sälja nu för tiden så kanon att det åxå löste sig.

Tror inte du behöver oroa dig för att behöva lära dig om bygget, med den drivkraft, initiativförmågan och brist på tålamod😜 så kommer det gå både fort o galant😃😃 Det är alltid kul att skapa ngt tillsammans så passa på att njuta av tiden ni får ihop under detta roliga projekt som ni skapar och nu har framför er😊💕

Ska bli super kul att se sen! Ha det så roligt så väntar vi med spänning på lite uppdatering😃
Pöss😘

Kommentera här: