Jag lyfter ödmjukast på hatten

För tillfället är vi berikade med två finfina inneboende här på Jungfrustig 53. Makarna Weijmers har intagit vårt gästrum, då deras hem står till förfogande för Almedals-besökare.
 
Ikväll tog vi oss  till Gutavallen, en av de två platser i Visby, som ikväll stal showen från Herr Åkessons tal i Almedalen. På Gutavallens idrottsplats ställde Özz Nujen upp med en gratis show, på Åkessons utsatta talestid.
 
Jag vill med detta lilla inlägg tacka Visby för visat intresse. Tusentals människor dök upp för att ta ställning. För ett vackrare Sverige. Ett Sverige för alla. Likaså vill jag tacka alla er som istället för att besöka Gutavallen, besökte F!:s party, samma tid, ett stenkast från Almedalen.
 
Det är så här vi måste göra, istället för att demonstrera och kasta sten på ett parti som demokratiskt valts in i riksdagen. Vi ska inte dyka upp och ge dem av vår tid, inte ens om vi står med ryggen emot dem och buar. Vi ska helt enkelt ägna oss åt viktigare saker. De ska inte uppta vår tid och vi ska inte ge dem vår. Nu räcker det!
Så, från djupet av mitt hjärta - TACK till alla som ställde upp.
 
För ett lite bättre Sverige.
Det finns hopp om mänskligheten.
 
 
Puss och Kram
 
 

Kommentera här: