Uppdrag 4 - garderoben

Jag fick sprudlande energi när det började närma sig höst och fick för mig att jag skulle ta mig an den stora uppgiften att rensa garderoben. Ett projekt jag brukar ta mig an en gång per år. Detta för att inte samla på mig bra-och-ha-plagg som jag inte använder. 
 
När jag tömt hela garderoben på sängen började jag rensa utifrån de fyra S:en (Spara, Slänga, Sälja och Skänka). 
4 högar. 
 
Trots att jag relativt regelbundet går över min garderob hinner det på ett år ändå bli en del plagg (slitna, felköp, för små, för stora...) att göra sig av med. Denna gång var inget undantag. Både byxor, koftor, någon klänning och ett gäng gamla underkläder fick lämna denna gång. Några plagg fick bli kvar trots att jag velat fram och tillbaka kring om jag verkligen tycker om dem eller inte. Kanske behövs det en kompletteringsröjning under vintern. Vi får se.  Inventeringen resulterade också i att det fick bli några nyinköp inför hösten. 2 par jeans, 2 klänningar och 1 blus fick det bli. 
 
Eftersom vi har ett öppet garderobssystem är det också skönt att torka av alla ytorna ordentligt då och då. Det samlas mycket damm, kan jag lova.  
 
Lite före- och efterbilder kommer här nedan. Nu utmanar jag er att göra likadant!
 
 

     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa rensningsprojekt ser ut att kunna bli skorna. Det är snart dags att plocka fram höstskorna och ställa in sommarskorna. Har på känn att jag behöver rensa. Man kan faktiskt bara ha på sig ett par åt gången ändå!