Projekt: Gästrummet

I 3 månader har vårt gästrum agerat skräprum till allt som inte haft en given plats i renoveringen. Det har ärligt talat tagit närmre 3 veckor att komma i ordning där inne. Det ni kommer få se nedan är egentligen ordning i jämförelse med hur det sett ut där tidigare. 
 
Bestämde oss för att ta oss an röran en gång för alla när vi skulle släppa in fönsterputsarn´i rummet. Det mesta av prylarna skulle egentligen bara till sin rätta plats (som för stunden är i vår klädkammare eftersom vi ännu inte vet var dess "rätta plats" är...). 
 
Man kan tänka sig att jag bara flyttat röran från ett rum till ett annat. Jag väljer ändå att tänka att en del saker togs väl omhand medan annat är röra i ett rum ingen mer än vi besöker - klädkammaren. Tolkningsfråga. Allt är relativt. Även kallat strutslogik! 
 
Vi har investerat i ett skrivbord - äntligen! Kontorsmaterial och pärmar har inte haft en given plats i vårt hem, någonsin. Men nu, nu finns det en arbetsplats vigd åt detta. Det innebär dessutom att vi frigjort plats på andra ställen i huset. Blir bra. 
 
Lite bilder före:
:
 
 
...och efter: