Ljusare tider

Våren är här! 
 
Äntligen!
 
Det är varmare i luften. Blommorna ploppar upp lite här och var i vår gräsmatta. Sparvar kvittrar i buskarna. Grillen är invigd och tygskorna framplockade. Det är så skönt - jag längtar varje februari efter ljummare dagar. Och nu är de här igen! 
 
De månader som är kvar av min föräldraledighet kommer kantas av mängder med roliga evenemang. Och lite semester också. Stockholmsresa, Sol och Bad i Turkiet, Lantidyll på ön, 30årsfest, 110årsfest, 1årskalas, 2 bröllop, 60årsfest, släktträff. Och självklart massor av sol, grillning, fika och mys i trädgården med Mattias och vår lilla böna. 
 
I veckan har jag så smått börjat planetera i trädgårdslandet. Det är långt ifrån klart, men gräslöken är sådd, rabarbern är på väg upp och jordgubbarna ser ut att ta sig bra. Lite nyfiken på hur sparrisen kommer ta sig i år. Hoppas de överlevt vintern! Ska påta lite i trädgården nu de kommande veckorna. Kanske kan den se lite mer i ordning ut denna sommar. Vi får se! 
 
Vår lilla böna tar sjumilakliv framåt. Tiden går så fort så fort! Stopp! Stanna! De senaste veckorna har hon upptäckt att det är hur festligt som helst att klappa händerna. Hon är förundrad över hur hon kan sitta upp och leka. Och hon är envis också. Hon ligger i hårdträning för att lära sig krypa och åla framåt. Har inte riktigt fått in knycken än och drar sig bakåt istället. När hon upptäcker det blir hon vansinnig. Det går ju åt fel håll! Haha. Vilken lirare! 
 
Idag fyller ysteryster Sara år! 22 bast. Känns som igår en själv var 22. Men det var ganska längesedan inser jag när jag tänker efter. När jag var 22 då träffade jag Mattias, tog min lärarexamen, flyttade till Gotland...hann med allt det innan 23årsdagen. Herrejösses alltså... Ringde Sara i Ludlow och väckte henne vid 7 (hennes tid). Hon lovade att ha en bra dag och tacksamt nog blev hon inte arg för att jag ringde och väckte henne. Hoppas hon fått en stor jäkla tårta till kvällskaffet! 
 
Kollar just nu på Sveriges Mästerkock. Det är final och superspännande! Ska fortsätta titta nu. 
Tack och hej på er!