Tillbaka på fast mark

Tjohooo!

Då är vi tillbaka på fast mark igen, sambon och jag! Vi har haft en fantastisk helg på Gotska Sandön. Vi har njutit av naturen, plockat blåbär (som det fanns massor av), umgåts och haft det bra. Båtresan gick smärtfritt och vädret var bra hela helgen. :)

Det är en väldigt vacker ö. Vattnet runt ön är lika klart som medelhavet. Ljuvligt! Tack älskling för den fina födelsedagspresenten!

   
   I morse åkte min andra halva till Stockholm och ska vara där på utbildning med sitt nya jobb ändå till lördag. Det innebär att jag har hemmet för mig själv. :) Blir eventuellt en after work med några kollegor på fredag. Vi får se. :)

Har nyss tränat. Sprang iog bara 3,5 km (kändes som en mil) men jag rörde iaf på mig lite. Kondisen börjar bli bättre, nu och framgång är ju alltid välkommet.

Var inom Rusta idag på vägen hem från jobb. Blev glatt överraskad när jag gick där. Blev riktigt bra efter ombyggnationen. Skulle ha en tidningskorg och det hittade jag en. :) Så nu är jag nöjd. Ska snart hoppa in i duschen, äta och kolla Fångarna på fortet med mina killar.

Ha en bra kväll alla!