Uppdatering!

Hejsan allihopa everybody!
 
Nu har det varit ett tag sedan jag skrev här. Har varit busy, så att säga. Vi for ju till London för några veckor sedan. Jag hann med att spendera en rejäl slant på Oxford Street samt Harrods. Känns bra. Fick några sköna, fina promenader i Hyde Park, lite mys med ekorrarna och en lunch vid vattnet. Det var skönt att vara iväg, men oerhört jobbigt att vara ifrån Elsan så länge. Någon natt tror jag skulle gå bra, men 6 dagar var lite för länge. Men kul hade vi! 
 
Efter London har vi åter intagit lugn och skön rutin här hemma. Elsa har varit snorig och hostig så vi har inte kunnat göra så mycket mer. Vi har renoverat Elsans sovrum i och för sig! Det blev jättefint. Uggletapeter, String-hylla, fina tavlor, en myskoja mm får nu pryda hennes rum. 
 
På söndag kommer mammsen hit på ett spontanbesök. Ska bli skoj! Elsa har inte träffat henne sedan nyår, så det ska bli skoj att se hur hon reagerar. Och hur mamma reagerar för den delen, eftersom det hänt massor sedan vi åkte hem till ön efter nyår. Eftersom mormor och Elsa lär sitta ihop dessa dagar hoppas jag, och bara hoppas jag, trots allt att vi hinner med lite annat också. Kanske en runda på stan, eller en prommis i vårvädret (om det är soligt). 
 
Ikväll är jag själv hemma med loppan. Mattias är på AW. Jag passar på att slötitta på TVn och inte göra något alls. Det är ganska skönt faktiskt. Borde göra det oftare.