Inget ont som inte för något gott med sigDet senaste halvåret har varit minst sagt kaotiskt. På många vis. En del prövningar och hinder att ta sig över. Toppen av isberget nåddes fredagen den 18/4. Då fick jag veta att en viktig person för mig inte längre visade sig vara så viktig. Snarare en skitstövel. Och visst, man kan tycka att jag snackar skit, men det här är ren och skär FAKTA. Du är verkligen en skitstövel. Hursomhelst, jag tänker inte skriva en rad till om dig för du är nu ett väldigt avslutat kapitel.

Ingen är perfekt, men vi andra försöker åtminstone ha lite värdighet kvar i kroppen. 

Samma dag träffar jag någon som vänder uppochner på hela min tillvaro. Någon som tar andan ur mig fullständigt. Som ger mig vingar. Och miljoner fjärilar i magen. MILJONER! Efter 3 dagar visste jag att jag hittat min framtid. Jag vet, det kan man omöjligt veta så tidigt - det ska enligt alla tjejtidningar ta minst 6 månader. Men jag får väl vara ett undantag då. För jag vet redan. Det finns inte ett bekymmer i världen som jag inte kan besegra när jag är i din närhet. Det finns inte ett spår av känslan att vara otillräcklig. Sättet du ser på mig, ler mot mig...ja...allt du gör och säger får mig att dansa på moln. Och det har jag inte gjort tidigare. Jag skulle kunna leva mitt liv i en skokartong, bara jag gör det med dig. Sån är känslan.

Därför vill jag härmed införa en ny högtidsdag i den svenska allmanackan. Från och med idag är den 18:e April en helgdag som bör firas. Det var den dagen alla mina "men", "kanske", "jag vet inte" och "tänk om" försvann. Förhoppningsvis för gott.

♥Jag följer mitt hjärta. Jag lyder varenda slag.♥