Storken har landat

Så kom hon då äntligen!
 
150819 damp vår lilla Elsa ner. 52cm lång och 3445gram stor förgyllde hon vår värld. Imorgon fyller hon en hel vecka, det får vi nästan fira med tårta. 
 
Förlossningsberättelser är väl föga roliga att läsa om för gemene man. De är inte vidare glammiga och inte heller något man vill påminna andra om, så jag utelämnar detaljerna. Kan dock säga att allt gick bra och att hela familjen mår fint. 
 
Vi bor nu hos svärföräldrarna pga badrummet hemma, men flyttar hem på fredag. Mamma, Ida och pappa Bengt kommer över till helgen och hälsar på oss. Ska bli så roligt, jag har saknat familjen mer än vanligt den sista tiden.
 
Elsa sköter sig exemplariskt. Sover gott, äter som hon ska och är alldeles fantastisk. Ännu har vi inte hunnit bli några trötta småbarnsföräldrar, tack och lov. Vi njuter av den stunden. Ikväll ska vi njuta lite extra och Elsa ska få bada, en favorit hon har. Hon måste ju lukta gott och visa sig från sin finare sida när mormor, morfar och ena mostern kommer. En liten lady är hon ju trots allt... när hon inte fiser, rapar och bajsar.