Tiden bara går och går!

Hej!
 
Det var verkligen längesedan jag uppdaterade denna blogg. I ärlighetens namn har tiden, så som den brukar på sommaren, bara sprungit förbi. Jag har prioriterat annat helt enkelt. 
 
Denna sommar har hittills varit oerhört mysig. Vädret har varit kanon! Vi har passat på att njuta och leka och ha det gott medans vi är lediga tillsammans. Vi har bott på landet och lekt med hundvalp och katter. Vi har åkt på utflykter. Badat i trädgården. Ätit jordgubbar! Startat företag (mer om detta i ett annat inlägg). Varit i Skåne en sväng. Haft besök av vänner och familj. Grillat. Kastat boule. Solat och vilat. 
 
Underbara dagar har vi haft och de bär jag med mig under hösten när mina favoriter går här hemma och myser ihop medan jag jobbar på igen. Om en vecka är det dags att kavla upp ärmarna och återigen försöka bidra till framtiden genom att arbeta med våra fantastiska ungdomar. 
 
Jag ser fram emot det, men med lite sorg i hjärtat ändå. Vår böna är bra rolig att hänga med nu alltså. Stå, gå, peka, prata, kan själv. ALLT händer nu! Tänk vad vi får vara med om. Underbart! Och om bara några veckor blir hon ett år. Vart tog tiden vägen? Ett helt år. Det känns som igår vi med skakiga ben satte oss i bilen påväg hem från BB med en Elsa som snudd på var för liten för bilstolen. Samma Elsa går nu runt här med sin lära-gå-vagn och välter ner fönsterlamporna. Äter Marie-kex som ingen annan jag vet. Säger bapa (pappa), eij (hej) att (katt) datt (tack) ba (lampa) och vinkar sig trött så fort hon får chansen. 
 
Känslan är obeskrivlig.
Jag har allting jag behöver!

Kommentera här: